Svagströmstekniker/Larmtekniker

Svagströmstekniker/Larmtekniker

Om arbetsplatsen
Att vara en del av Räddningstjänsten Storgöteborg är att vara en del av något större än en själv. Vi ser det som en förmån att få vara någon andra kan lita på. Någon som aldrig ger upp, som alltid är uppe på fem. Vi är en modig organisation som tar hand om varandra. Vi är först in för att lösa problemet och sist ut för att säkra upp. Ytterst handlar allt vi gör om att skapa ett tryggare samhälle. Det engagemanget präglar hela vår organisation och skapar en svårslagen känsla av att vara behövd.

Arbetsuppgifter
Nu behöver vi förstärka med en självgående och social tekniker. Med din breda erfarenhet av service och underhåll i bland annat passer- och larmsystem blir du en nyckelperson i vår organisation. Du är efterlängtad helt enkelt! Längtar du efter att tillhöra en organisation med starkt kamratskap och bra balans mellan familjen och jobbet? Hos en arbetsgivare som drivs av att skapa ett tryggare samhälle? Då tycker vi att du ska höra av dig. Vi ser att din säkerhet i rollen gör att du självständigt planerar ditt arbete och ger god service. Du är ordningsam och genuint intresserad av både människor och hur saker och ting fungerar på det tekniska området. Din goda samarbetsförmåga gör att du har lätt för att skapa förtroendefulla relationer, både internt och externt. Du uppskattar en öppen dialog med fokus på samverkan för att få ut det bästa av varandra. Vi behöver din breda erfarenhet av service och underhåll i svagströmsanläggningar, passersystem och larm. Som tekniker hos oss deltar du i projekt, sköter drift och diverse reparationer samt service av teknik och utrustning.

Kvalifikationer
För den här rollen behöver du ha: * gymnasieutbildning, till exempel El- och energiprogrammet med inriktning mot Elteknik * erfarenhet av service och underhåll inom svagströmsinstallationer och säkerhetssystem * erfarenhet av 12/24/48V-system * B-körkort * goda svenskakunskaper i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska

Övrigt
Beredskap ingår i tjänsten. Intervjuer är planerade under vecka 46-47 men kan även ske löpande efter behov. Innan anställning kommer alkohol- och drogtest att genomföras enligt organisationens policy och i samarbete med vår företagshälsa, liksom ett säkerhetssamtal då tjänsten är placerad i säkerhetsklass. Med anställning följer krigsplacering med allmän tjänsteplikt, vilket innebär att du kan kallas att tjänstgöra i händelse av höjd beredskap inom totalförsvaret.
Mer info
Kontaktperson Björn Urbach
Telefon 031-384 48 61
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 okt 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Göteborgs Stad har tio stadsdelsförvaltningar. Dessutom finns 21 fackförvaltningar och en rad bolag. Varje stadsdelsförvaltning leds av en nämnd. I nämnden sitter politiskt tillsatta ledamöter som är utsedda av kommunfullmäktige. Stadsdelsnämnden fattar bland annat beslut som rör förskola, skola, äldreomsorg, stöd till funktionshindrade och sociala tjänster. De anställda tjänstemännen i stadsdelsförvaltningarna ansvarar sedan för att arbetet utförs så som nämnden beslutat.