Stödassistenter sökes till Bemanningsenheten i Västra Göteborg!

Stödassistenter sökes till Bemanningsenheten i Västra Göteborg!

Om arbetsplatsen
Vill du jobba i en stadsdel där dina idéer formar framtidens välfärd? Västra Göteborg satsar stort på ett ledarskap där varje medarbetares kompetens ska tas tillvara. Tillsammans utvecklar vi kommunens service mot målet att göra Göteborg till en jämlik stad där alla kan leva ett gott liv. För att lyckas samverkar vi med många, som näringslivet och samhället i övrigt. Stadsdelen ligger i Göteborgs sydvästra del och ger service inom kultur och fritid, individ och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har runt 2000 anställda.

Arbetsuppgifter
Är du intresserad av att arbeta som stödassistent? Vi söker nu fler timvikarier till oss på Bemanningsenheten! Arbetsuppgifterna som stödassistent varierar och innebär allt från pedagogiskt stöd i vardagen, personlig omvårdnad, matlagning, städning m.m. Det som är av vikt är att kunna anpassa sig till individernas olika behov och att hjälpa till så att de boende får en meningsfull vardag. Våra boenden har olika funktionsnedsättningar, både fysiska som psykiska. Som timvikarie hos oss får du dina uppdrag med kort varsel när ordinarie personal är frånvarande. Vi använder bokningssystemet Time Care Pool där du lägger dig tillgänglig i en kalender för att vara bokningsbar på våra pass.

Kvalifikationer
Vi söker efter dig som vill ha ett flexibelt arbete där du verkligen behövs och gör skillnad! Lugn, trygg och tålamodig är tre egenskaper som vi tror behövs för att klara detta arbete galant. Som person behöver du kunna följa rutiner och instruktioner i arbetet men samtidigt kunna ta egna initiativ när situationen kräver. Du bör ha relevant utbildning såsom omvårdnadsprogrammet eller motsvarande. Även annan erfarenhet av arbete inom funktionshinderområdet eller äldreomsorgen är meriterande. Störst vikt fäster vi dock vid personlig tillämplighet. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift, är en förutsättning för att kunna utföra jobbet så effektivt och bra som möjligt. Vi önskar även att du beställer ett utdrag från belastningsregistret: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-9.pdf Intervjuer sker kontinuerligt - så tveka inte med att skicka in din ansökan! Vi tar INTE emot ansökningar vi mejl eller telefon. OBS! I och med rådande situation med covid-19 och för arbetet mot att minska smittspridning inom äldreomsorg kommer urvalet att göras utifrån de kandidater som inte har någon annan pågående anställning inom vården.

Övrigt
Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter. Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi i Västra Göteborg vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i att skapa arbetsplatser som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling. I Västra Göteborg arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson Josefine Thorin
Telefon 031-3664633
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 nov 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Göteborgs Stad har tio stadsdelsförvaltningar. Dessutom finns 21 fackförvaltningar och en rad bolag. Varje stadsdelsförvaltning leds av en nämnd. I nämnden sitter politiskt tillsatta ledamöter som är utsedda av kommunfullmäktige. Stadsdelsnämnden fattar bland annat beslut som rör förskola, skola, äldreomsorg, stöd till funktionshindrade och sociala tjänster. De anställda tjänstemännen i stadsdelsförvaltningarna ansvarar sedan för att arbetet utförs så som nämnden beslutat.