Spontanansökan Familjebostäder i Göteborg

Spontanansökan Familjebostäder i Göteborg

Om arbetsplatsen
Hos Familjebostäder kan alla bo. Det spelar ingen roll vem man är, i vilken livsfas man befinner sig eller varifrån man kommer. Vi har bostäder som passar alla och vi är stolta över att vara en av Göteborgs största fastighetsägare, med drygt 18 500 lägenheter och hyresgäster från Donsö till Bergsjön. Vi är en del av Framtidskoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Läs mer på www.familjebostäder.se

Arbetsuppgifter
Välkommen att skicka din spontanansökan. Tänk på att tydligt i ditt personliga brev ange vilken typ av tjänst du är intresserad av.

Kvalifikationer
Bifoga ditt CV och personligt brev.

Övrigt
Vill du jobba med något som är viktigt på riktigt? Vill du dessutom vara en del av ett bolag som tillhör Sveriges största bostadskoncern? Sök jobb hos oss! Familjebostäder har en spännande blandning av fastigheter. Vi äger och förvaltar bland annat hus från sekelskiftet, folkhemshus från 50-talet och miljonprogramsområden. Med fler än 70 kvarter av landshövdingehus är vi också Sveriges största trähusägare. På Familjebostäder är stämningen trivsam och ambitionen hög. Vi erbjuder ett utmanande och ansvarsfullt arbete i ett expansivt företag som tillhör Sveriges största bostadskoncern. Som en del av staden arbetar vi aktivt för att bidra till att Göteborg ska bli en jämlik och hållbar stad. Så vill du jobba med något som är viktigt på riktigt? Så vill du jobba med något som är viktigt på riktigt? Kolla filmen på vår hemsida under jobba hos oss så förstår du vad vi menar!
Mer info
Kontaktperson HR-avdelningen Familjebostäder i Göteborg AB
Telefon 031-7316700
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Övrigt, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Göteborgs Stad har tio stadsdelsförvaltningar. Dessutom finns 21 fackförvaltningar och en rad bolag. Varje stadsdelsförvaltning leds av en nämnd. I nämnden sitter politiskt tillsatta ledamöter som är utsedda av kommunfullmäktige. Stadsdelsnämnden fattar bland annat beslut som rör förskola, skola, äldreomsorg, stöd till funktionshindrade och sociala tjänster. De anställda tjänstemännen i stadsdelsförvaltningarna ansvarar sedan för att arbetet utförs så som nämnden beslutat.