Poolsjuksköterska i hemsjukvården Majorna-Linné

Poolsjuksköterska i hemsjukvården Majorna-Linné

Om arbetsplatsen
Majorna-Linné är Göteborgs folkrikaste stadsdel med cirka 64 000 invånare. Med närheten till både hamn och grönområden, den gamla bebyggelsen och det rika kulturutbudet, är det en attraktiv del av staden att leva och vistas i. Stadsdelsförvaltningen i Majorna-Linné har cirka 1800 anställda. Här arbetar vi inom verksamheter som individ- och familjeomsorg, kultur och fritid, hälso-sjukvård och social omsorg om äldre och personer med funktionsnedsättning. Med engagemang och nytänkande gör vi stor skillnad för många. Göteborgs stads stadsdelsorganisation är under genomlysning som ett led av stadens behov av ständiga förbättringar.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som pool-sjuksköterska inom Hemsjukvården i Majorna-Linné! Vi erbjuder dig en trygg anställning där vi främjar din utveckling i rollen som sjuksköterska. Detta gör vi genom kontinuerlig uppföljning och rådgivning under din anställning samt utbyte av kompetens med kollegor inom ditt område och/eller andra yrkesprofessioner. Som nyanställd sjuksköterska hos oss, har vi ett introduktionsprogram där du vägleds av erfarna kollegor i din nya roll. För oss är det viktigt att tillämpa ett tillgängligt och delaktigt ledarskap där du har möjlighet att vända dig till din chef om du behöver. Arbetet i poolen innebär att sjuksköterskor arbetar på schema dag, kväll samt helg. Som pool-sjuksköterska i Majorna-Linné kan du komma att arbeta tillfälligt inom samtliga områden: - Hemsjukvården - Äldreboende med inriktning somatik och demens - Korttidsboende under och över 65 år - Pool, kvällspatrull Sjuksköterskans huvuduppgift är att arbeta med hälso- och sjukvårdsinsatser för patienten, såväl planerade som akuta, leder omvårdnadsarbetet, gör självständiga bedömningar, utför medicinska behandlingar och omvårdnadsinsatser. I vården ingår även vård i livets slut med stöd till anhöriga. Arbetet innebär ett nära samarbete med omvårdnadspersonal, andra vårdgivare samt patienter och deras anhöriga. Då sjuksköterska dagligen är gäst i någons hem är det viktigt att skapa trygghet och säkerhet hos patienten. Det är också viktigt att man har ett professionellt och kvalitetsmedvetet förhållningssätt i sitt arbetsutförande. Vår vision är att vi ska vara en stabil, kompetent arbetsgrupp med god arbetsmiljö i fokus. Du har glada och engagerade kollegor omkring dig som tillsammans med dig skapar en trevlig arbetsplats. Vi är måna om att ha en positiv anda på arbetsplatsen och erbjuder bland annat friskvård samt möjlighet till utveckling och utbildningar. Vem blir din chef? Mira Alisic samarbetar gärna med andra för att nå verksamhetens mål. "Jag själv sitter inte inne med svaren, utan vi behöver jobba tillsammans för att hitta goda lösningar." Mira är social, trevlig och är mån om att skapa en god stämning mot både kollegor och medarbetare. Som chef är hon orädd och gillar tydlig kommunikation. I sin roll har hon en vilja att jobba noggrant, med en genomgående känsla för ansvarsfullhet. Hon ser fram emot en ny kollega i sin arbetsgrupp.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom yrket. För tjänsten krävs även att du har B-körkort. Du har förmågan att arbeta tillsammans med andra och skapar goda relationer. Du bygger nätverk med personer på alla nivåer, i den egna organisationen såväl som utanför. Vi söker dig som är öppen och tillmötesgående i ditt förhållande gentemot andra genom att visa respekt, hänsyn och omtanke. Vidare har du förmåga att lyssna på och skapa dig en förståelse för de människor du möter i din yrkesroll i syfte att förstå deras behov. Vi värdesätter att du kommer med nya idéer och perspektiv i arbetsrelaterade frågor för att förbättra verksamheten. Arbetet kräver även att du självständigt kan överblicka, prioritera och utföra dina arbetsuppgifter. Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt
Intervjuer och urval kan komma att ske löpande under processen, ansök så snart du kan! Vi värnar om våra medarbetares hälsa och erbjuder bl.a friskvårdsbidrag, medarbetarstöd, rabatterade träningskort och cykelförmån.
Mer info
Kontaktperson Mira Alisic
Telefon 031-365 83 97
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 nov 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Göteborgs Stad har tio stadsdelsförvaltningar. Dessutom finns 21 fackförvaltningar och en rad bolag. Varje stadsdelsförvaltning leds av en nämnd. I nämnden sitter politiskt tillsatta ledamöter som är utsedda av kommunfullmäktige. Stadsdelsnämnden fattar bland annat beslut som rör förskola, skola, äldreomsorg, stöd till funktionshindrade och sociala tjänster. De anställda tjänstemännen i stadsdelsförvaltningarna ansvarar sedan för att arbetet utförs så som nämnden beslutat.