Parkarbetare

Parkarbetare

Om arbetsplatsen
Vill du vara med och skapa dagens och morgondagens utemiljöer i Göteborg? Park- och naturförvaltningen är en viktig part i stadsutvecklingen. Vi förvaltar och utvecklar stadens parker, lekplatser, naturområden, sjöar och vattendrag. På uppdrag av andra förvaltningar utför vi även barmarksrenhållning, grönskötsel, vinterväghållning, underhåll och nybyggnation av markanläggningar samt arbetsmarknadsuppdrag. I vårt arbete strävar vi efter att vara effektiva, kompetenta, engagerade och nyfikna för att skapa en skön storstad med en grön själ, där alla kan hitta sin plats.

Arbetsuppgifter
Göteborg ska vara en grön, ren och snygg sommarstad. På inom park- och naturförvaltningens skötselenheter kan du vara med och skapa härliga utomhusmiljöer, som både göteborgare och besökare kan njuta av. Som parkarbetare på skötselenheterna har du möjlighet att arbeta runt om i Göteborg, i stadens parker och trädgårdar, med varierande miljöer och uppgifter. Vill Du vara med i det arbetet som säsongsanställd parkarbetare hos oss? Arbetet som parkarbetare innebär skötsel och underhåll av stadens parker, lekplatser och grönytor. Du kommer att arbeta med trädbeskärning, häckklippning, plantering, ogräsbekämpning och annat förekommande skötselarbete.

Kvalifikationer
Vi söker Dig som har gymnasieutbildning kompletterad med en ettårig trädgårdsutbildning eller arbetslivserfarenhet som kan bedömas likvärdig. Du ska ha god samarbetsförmåga men också ha förmåga att självständigt kunna ansvara för utförandet av arbetsuppgifterna. Erfarenhet av arbete med motorsåg och röjsåg (motorsågskörkort AB samt utbildning för röjsåg) är meriterande. B-körkort är ett krav. Förvaltningen anser att mångfald bland våra medarbetare bidrar till att utveckla såväl vår verksamhet som gemenskapen på arbetsplatsen. Välkommen med din ansökan!

Övrigt
Urval och intervjuer pågår löpande under ansökningsperioden så vänta inte med din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Karin Lackéus
Telefon 031-365 57 69
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 sept 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Göteborgs Stad har tio stadsdelsförvaltningar. Dessutom finns 21 fackförvaltningar och en rad bolag. Varje stadsdelsförvaltning leds av en nämnd. I nämnden sitter politiskt tillsatta ledamöter som är utsedda av kommunfullmäktige. Stadsdelsnämnden fattar bland annat beslut som rör förskola, skola, äldreomsorg, stöd till funktionshindrade och sociala tjänster. De anställda tjänstemännen i stadsdelsförvaltningarna ansvarar sedan för att arbetet utförs så som nämnden beslutat.