Medarbetare till äldreboenden i Majorna-Linné!

Medarbetare till äldreboenden i Majorna-Linné!

Om arbetsplatsen
Majorna-Linné är Göteborgs folkrikaste stadsdel med cirka 63 000 invånare. Med närheten till både hamn och grönområden, den gamla bebyggelsen och det rika kulturutbudet, är det en attraktiv del av staden att leva och vistas i. Stadsdelsförvaltningen i Majorna-Linné har cirka 2 300 anställda. Här arbetar vi inom verksamheter som individ- och familjeomsorg, kultur och fritid, hälso-sjukvård och social omsorg om äldre och personer med funktionsnedsättning. Med engagemang och nytänkande gör vi stor skillnad för många.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu ett antal medarbetare för att förstärka vår bemanning till tre av våra äldreboenden i Majorna-Linne. Vi söker både dig som vill jobba dag/kväll och dig som vill arbeta enbart natt. Vi behöver dig! Som anställd på något av Majorna-Linnés tre äldreboenden (Gråberget, Annedal och Svaleboskogen) är du en del av äldre människors vardag. Du och dina kollegor arbetar med att stödja de äldre så att de kan leva ett så självständigt liv som möjligt. I arbetet får du möjlighet att uppleva glädjen i att möta världen genom någon annans ögon, och bidra till att äldre personer ges möjlighet till en aktiv och meningsfull vardag. Du kommer att möta människor med olika bakgrund och erfarenhet, vilket skapar möten som stimulerar din personliga utveckling. Din arbetsuppgift blir att vara ett stöd till de äldre, så att de kan leva sitt liv så som de önskar. Därför ser arbetsdagens innehåll olika ut. Arbetet utgår från den äldre, och tillsammans med den person du stöttar, planerar ni dagen tillsammans. Du har förståelse för hur viktigt det är att varje person är delaktig och har inflytande över sin vardag. I arbetet ingår bland annat praktisk hjälp med personlig omsorg, stöd vid måltider, stöd vid aktiviteter och annat. Det är viktigt att du har förmåga att kunna sätta dig in i andra människors situation och behov. Vi arbetar med helheten kring den äldre och därför samarbetar vi med andra professioner så som sjuksköterska, fysioterapeut och arbetsterapeut, men även med anhöriga och andra viktiga personer för den äldre. Det är därför viktigt att du har god samarbetsförmåga. Varje person är unik, någon har en demenssjukdom, någon har en annan funktionsvariation, och det är därför viktigt att du i din roll är lyhörd för var och en av de du möter. Du kan förstå och följa både muntliga och skriftliga instruktioner. Tjänsterna avser visstidsanställning och är på heltid men det finns även möjlighet att arbeta deltid. Möjligheten till deltid vill vi erbjuda då det kan passa dig som vill kombinera dina studier med arbete. Arbetsschemat omfattar dag/kväll eller nattjänst. I din ansökan uppger du om du söker natt eller dag/kvällstjänst. Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska/vårdbiträde eller att du har erfarenhet från äldreomsorg. Utbildning och erfarenhet är meriterande men inte ett krav. Du är ansvarsfull, och har en positiv inställning till att arbeta inom äldreomsorg. Arbetet kräver att du är engagerad och flexibel samt visar respekt i alla dina möten. Arbetet passar dig som kan arbeta oregelbundna arbetstider, och som vill utföra ett arbete som är värdefullt för människor som behöver stöd i sin vardag. Välkommen till äldreboendena i Majorna-Linné, där de äldre har en aktiv och meningsfull vardag.

Övrigt
- Urval och intervjuer kommer att påbörjas innan sista ansökningsdag. Sök gärna tjänsten redan idag! - Inför rekryteringen har vi noga övervägt våra annonseringsvägar och vill därför inte bli kontaktade av rekryterings- och annonsförsäljare. - Vill du veta mer om vårt arbete i hemtjänsten, gå in och titta på våra filmer http://introduktion.hemtjanstochaldreboende.goteborg.se/
Mer info
Kontaktperson Anna-Katrin Holmberg
Telefon 031-365 81 68
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 17 dec 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Göteborgs Stad har tio stadsdelsförvaltningar. Dessutom finns 21 fackförvaltningar och en rad bolag. Varje stadsdelsförvaltning leds av en nämnd. I nämnden sitter politiskt tillsatta ledamöter som är utsedda av kommunfullmäktige. Stadsdelsnämnden fattar bland annat beslut som rör förskola, skola, äldreomsorg, stöd till funktionshindrade och sociala tjänster. De anställda tjänstemännen i stadsdelsförvaltningarna ansvarar sedan för att arbetet utförs så som nämnden beslutat.