Lärare i Bild samt Idrott och hälsa till Lindåsskolan 4-6

Lärare i Bild samt Idrott och hälsa till Lindåsskolan 4-6

Om arbetsplatsen
I grundskoleförvaltningen har vi en trygg och tillitsfull kultur. Vi bryr oss om våra elever och varandra. Vi finns till för eleverna, vi samarbetar med vårdnadshavarna och varandra, och vi är öppna för nya tankar och idéer. Här skapar vi bra förutsättningar för den pedagogiska utvecklingen. Bli en av oss! Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att utveckla en modern verksamhet där vi har fokus på att: * öka kvaliteten i undervisningen för att öka elevers lärande. * skapa tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevers kunskapsresultat. * öka likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet samt kompensera för deras olika förutsättningar. Göteborgs grundskoleförvaltning är en av de största skolförvaltningarna i Sverige och ansvarar för stadens kommunala skolor från förskoleklass till årskurs nio, grundsärskolan och fritidshem. I förvaltningen finns 162 kommunala grundskolor där nästan 61 000 elever varje dag går i skolan. Hela förvaltningen har cirka 8 800 medarbetare som gemensamt arbetar med att utveckla och ta hand om verksamheten - tillsammans banar vi väg för framtidens skola. Följ gärna vår resa på Linkedin https://www.linkedin.com/company/goteborgs-grundskoleforvaltning

Arbetsuppgifter
Lindåsskolan är en F-9 skola med drygt 700 elever och tre klasser i varje årskurs. Skolan är mycket vackert belägen med närhet till både skog och hav. Våra arbetslag kännetecknas av stort engagemang, hög kompetens och arbetsglädje. Vi arbetar kollegialt för att ge våra elever de bästa förutsättningarna. Vi har ett välfungerade elevhälsoarbete. Vi söker nu en lärare som ska undervisa i Bild för åk 4-5 samt Idrott och hälsa i åk 3-4. Tjänsten är ett vikariat för vårterminen 2021 och sysselsättningsgraden är 80-100% efter överenskommelse.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är behörig och legitimerad lärare. Du har en positiv människosyn och vet att varje barn har starka sidor, något du också tar fasta på i kontakten med barnen och deras vårdnadshavare. Du ser olikheter som en tillgång och arbetar aktivt med att skapa välfungerade lärmiljöer. Du är strukturerad, kreativ och tar ett självklart ledarskap i klassrummet. Du är en god kommunikatör och tycker om att arbeta tillsammans med andra. Har du arbetserfarenhet i mellanstadiet är det meriterande men vi välkomnar även nyexaminerade att söka. Har du dessutom behörighet inom fler ämnen samt kompetens inom IKT är det meriterande. Välkommen med din ansökan! Tjänsten tillsätts under förbehåll att den inte tas i anspråk av redan tillsvidareanställd personal.

Övrigt
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd. Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida. Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.
Mer info
Kontaktperson Anneli Ahlin
Telefon 031-367 40 80
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 4 dec 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Göteborgs Stad har tio stadsdelsförvaltningar. Dessutom finns 21 fackförvaltningar och en rad bolag. Varje stadsdelsförvaltning leds av en nämnd. I nämnden sitter politiskt tillsatta ledamöter som är utsedda av kommunfullmäktige. Stadsdelsnämnden fattar bland annat beslut som rör förskola, skola, äldreomsorg, stöd till funktionshindrade och sociala tjänster. De anställda tjänstemännen i stadsdelsförvaltningarna ansvarar sedan för att arbetet utförs så som nämnden beslutat.