Kock till Påvelundsskolan

Kock till Påvelundsskolan

Om arbetsplatsen
Vill du jobba i en stadsdel där dina idéer formar framtidens välfärd? Västra Göteborg satsar stort på ett ledarskap där varje medarbetares kompetens ska tas tillvara. Tillsammans utvecklar vi kommunens service mot målet att göra Göteborg till en jämlik stad där alla kan leva ett gott liv. För att lyckas samverkar vi med många, som näringslivet och samhället i övrigt. Stadsdelen ligger i Göteborgs sydvästra del och ger service inom kultur och fritid, individ och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har runt 2000 anställda.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som kock i vårt fina kök på Påvelundsskolan. Du kommer vara en del av ett engagerat och professionellt team med tio kockar och en köksmästare där lagarbete och resultat står i fokus. Som kock ansvarar du för förberedelse och tillagning av måltider med hög kvalitet. Vi lagar så mycket som möjligt från grunden, vi kokar exempelvis gärna våra egna fonder. Kockarna jobbar efter ett rullande schema där arbetet innebär att laga lunch, beställa/plocka in varor, diska/städa, utföra egenkontroll, samt medverka vid serveringen i skolrestaurangen. Varje vardag lagar vi cirka 3000 luncher till våra skolbarn och förskolebarn i området. Vi vill minska vår miljöpåverkan och strävar därför efter att laga fler måltider från grunden, servera stor del vegetarisk mat samt arbeta med att minska vårt matsvinn. Vi erbjuder dig ett utvecklande uppdrag där din erfarenhet och passion för matlagning bidrar till en bättre vardag för våra gäster!

Kvalifikationer
Du har dokumenterad kockutbildning och bred praktisk erfarenhet av yrket. Som kock ska du självständigt kunna utföra alla förekommande arbetsuppgifter i ett kök. Du har goda kunskaper om storköksproduktion samt specialkost. Vidare ska du även vara en lagspelare som medverkar till att utveckla verksamheten, följa våra riktlinjer och bidra till att uppsatta mål nås. Det är viktigt att du kan bemöta våra matgäster på ett vänligt sätt med god service. Vi lägger stor vikt på att du kan skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor som arbetar på skolan. Vi förutsätter att du har god datorvana för hantering av personalsystem, e-post och beställningssystem. Det är viktigt att du behärskar svenska, såväl i tal som i skrift. Vid frågor om tjänsten kontakta enhetschef Philippa Jacobs, 031- 366 41 10.

Övrigt
Provanställning kan komma att tillämpas. Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter. Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi i Västra Göteborg vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i att skapa arbetsplatser som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling. I Västra Göteborg arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Med hänvisning till Lag 2010:801 måste den som erbjuds tjänsten uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan upprättas.
Mer info
Kontaktperson Philippa Jacobs
Telefon 031-36641 10
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 nov 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Göteborgs Stad har tio stadsdelsförvaltningar. Dessutom finns 21 fackförvaltningar och en rad bolag. Varje stadsdelsförvaltning leds av en nämnd. I nämnden sitter politiskt tillsatta ledamöter som är utsedda av kommunfullmäktige. Stadsdelsnämnden fattar bland annat beslut som rör förskola, skola, äldreomsorg, stöd till funktionshindrade och sociala tjänster. De anställda tjänstemännen i stadsdelsförvaltningarna ansvarar sedan för att arbetet utförs så som nämnden beslutat.