Köksmästare till Intern Service i Majorna-Linné

Köksmästare till Intern Service i Majorna-Linné

Om arbetsplatsen
Majorna-Linné är Göteborgs folkrikaste stadsdel med cirka 64 000 invånare. Med närheten till både hamn och grönområden, den gamla bebyggelsen och det rika kulturutbudet, är det en attraktiv del av staden att leva och vistas i. Stadsdelsförvaltningen i Majorna-Linné har cirka 1800 anställda. Här arbetar vi inom verksamheter som individ- och familjeomsorg, kultur och fritid, hälso-sjukvård och social omsorg om äldre och personer med funktionsnedsättning. Med engagemang och nytänkande gör vi stor skillnad för många. Göteborgs stads stadsdelsorganisation är under genomlysning som ett led av stadens behov av ständiga förbättringar.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är köksmästare med stort engagemang för att utveckla våra offentliga måltider utifrån vår vision om att bli Sveriges i särklass bästa serviceleverantör! Du är lyhörd, flexibel, samarbetsinriktad och vill ge bästa service samt kvalitet till våra gäster. Tillsammans med kollegor ser du till att alla gäster, även de med allergier och specialkost får den mat som de behöver, och som överträffar deras förväntningar. Du värnar om miljön och arbetar gärna med ekologiska produkter. På ett vänligt och professionellt sätt bemöter du våra gäster, anhöriga och övriga kollegor med en god service. I tjänsten som köksmästare lagar du goda, näringsriktiga och individanpassade måltider. Du planerar måltider och inköp och arbetsleder personal. Du följer upp verksamhet och budget och håller ramarna. I tjänsten ingår även schemaläggning och vikarieanskaffning. Du ser helhet i verksamheten och är ett stöd till enhetschef. I uppdraget är det viktigt att du omvärldsbevakar och håller dig uppdaterad om nya rön och trender inom offentliga måltider likaväl som inom privat sektor. Du kommer att arbeta på Sannaskolans kök och tjänsten avser ett föräldravikariat.

Kvalifikationer
Du har 3-årig restaurang- och storköksutbildning på gymnasienivå eller motsvarande. Du ska ha köksmästarutbildning eller motsvarande utbildning som bedöms likvärdig. Du har arbetat som kock i minst 5år, har erfarenhet av arbetsledande position inom restaurang eller storhushåll. Du har goda IT-kunskaper i Office. Du har omvärldsbevakning, senaste kunskapen om utvecklingen inom branschen, i stort och smått. Du är strukturerad och följer ekonomiska ramar. Mycket god kommunikativ förmåga, och kunna formulera dig väl i tal och skrift samt förmedla verksamhetens budskap på ett konstruktivt och informativt sätt. Som ledare är du lyhörd och engagerad samt lösningsfokuserad. Du är duktig på att samordna en grupp.Din ambition är att utveckla offentliga måltider utifrån vår vision om att bli Sveriges i särklass bästa serviceleverantör tillsammans med oss!

Övrigt
Intervjuer kan komma att genomföras löpande under ansökningsperioden, ansök så snart som möjligt. Vi värnar om våra medarbetares hälsa och erbjuder bl.a friskvårdsbidrag, medarbetarstöd, rabatterade träningskort och cykelförmån. Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Göteborgs Stad har upphandlade avtal.
Mer info
Kontaktperson Inger Ryström
Telefon 010-442 94 18
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 4 okt 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Göteborgs Stad har tio stadsdelsförvaltningar. Dessutom finns 21 fackförvaltningar och en rad bolag. Varje stadsdelsförvaltning leds av en nämnd. I nämnden sitter politiskt tillsatta ledamöter som är utsedda av kommunfullmäktige. Stadsdelsnämnden fattar bland annat beslut som rör förskola, skola, äldreomsorg, stöd till funktionshindrade och sociala tjänster. De anställda tjänstemännen i stadsdelsförvaltningarna ansvarar sedan för att arbetet utförs så som nämnden beslutat.