Förskollärare till Titteridammens förskola

Förskollärare till Titteridammens förskola

Om arbetsplatsen
Göteborgs Stads förskoleförvaltning omfattar cirka 390 kommunala förskolor och 179 fristående förskolor med cirka 30 000 barn. Förvaltningen har ca 6 000 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla förskolan utifrån våra gemensamma inriktningar: Förskolan lägger grunden för barnens fortsatta utbildning En rolig trygg och lärorik förskola för alla barn Vi utvecklar förskolan tillsammans Vi satsar mer där det behövs mest

Arbetsuppgifter
Titteridammsstigens förskola är en liten förskola med tre avdelningar. Vår utemiljö består av en stor gård som inbjuder till lek och rörelse och den ligger i anslutning till ett grönområde. Inomhus arbetar vi med våra lärmiljöer för att stödja och stimulera barnens lek och nyfikenhet. Vi lägger stor vikt på trivsel och omtanke och att ha roligt tillsammans. Språkutveckling är för oss ett prioriterat område och vi använder IKT som ett naturligt inslag i verksamheten. Vi söker nu två förskollärare till våra avdelningar som vill vara med och skapa en trygg, lärorik och rolig förskola. Du vill tillsammans med barn och kollegor utveckla den pedagogiska verksamheten såväl inomhus som utomhus. Du kommer att tillsammans med arbetslaget och övriga pedagoger ansvara för förskolans uppdrag som innebär både lärande, utveckling och omsorg.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har förskollärarutbildning samt en förskollärarlegitimation alternativt inväntar din legitimation inom snar framtid. Som förskollärare har du tillsammans med övriga i arbetslaget ansvar för att bedriva det pedagogiska arbetet utifrån aktuella styrdokument. Du är ansvarig för undervisningen och i hög grad delaktig i den pedagogiska utvecklingen på förskolan. Intresse för och erfarenhet av arbete med språkutveckling för flerspråkiga barn är meriterande. Flexibilitet är av stor vikt då vi förväntar oss att du kan arbeta med alla åldrar och ser vikten av helheten och inte fokuserar på enbart delarna. Välkommen med din ansökan Låter det här som en tjänst för dig? Intervjuer och urval kan komma att ske löpande. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde i januari 2021 eller enligt överenskommelser.

Övrigt
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd. Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida. Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.
Mer info
Kontaktperson Ali Niknejadpour
Telefon 0702 92 61 59
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utbildning, Förskollärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 dec 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Göteborgs Stad har tio stadsdelsförvaltningar. Dessutom finns 21 fackförvaltningar och en rad bolag. Varje stadsdelsförvaltning leds av en nämnd. I nämnden sitter politiskt tillsatta ledamöter som är utsedda av kommunfullmäktige. Stadsdelsnämnden fattar bland annat beslut som rör förskola, skola, äldreomsorg, stöd till funktionshindrade och sociala tjänster. De anställda tjänstemännen i stadsdelsförvaltningarna ansvarar sedan för att arbetet utförs så som nämnden beslutat.