Förskollärare till Lilla Fjäderharvsgatan

Förskollärare till Lilla Fjäderharvsgatan

Om arbetsplatsen
Göteborgs Stads förskoleförvaltning omfattar cirka 390 kommunala förskolor och 179 fristående förskolor med cirka 30 000 barn. Förvaltningen har ca 6 000 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla förskolan utifrån våra gemensamma inriktningar: Förskolan lägger grunden för barnens fortsatta utbildning En rolig trygg och lärorik förskola för alla barn Vi utvecklar förskolan tillsammans Vi satsar mer där det behövs mest

Arbetsuppgifter
Lilla Fjäderharvsgatans förskola söker två förskollärare. Förskolan har i dagsläget 3 avdelningar där engagerade pedagoger samsas med nyfikna barn. Vi arbetar för att ha en flexibel organisation med där alla barn är allas barn Vi har trygg och stimulerande miljö där vi kan tillvara ta barnens glädje, nyfikenhet och lust till det livslånga lärandet Vi utvecklar ständigt vår verksamhet och erbjuder löpande fortbildning. Därmed är det viktigt att du gärna antar utmaningar samt känner ett driv i att påverka och utveckla verksamheten. Vi söker två förskollärare som tillsammans med kollegor ska leda det pedagogiska arbetet på förskolan. Som förskollärare bidrar du aktivt till förskolans pedagogiska utveckling. Du är med och leder arbetet i ditt arbetslag och deltar i förskolans utvecklingsgrupp. Du bidrar till att skapa en pedagogisk miljö som utmanar och stimulerar barns utveckling och lärande samt erbjuder en trygg barnomsorg. Som medarbetare hos oss finns det många möjligheter till personlig utveckling. Du får stöd av specialpedagog i ditt arbete med barnen, regelbunden planeringstid både enskilt och tillsammans med ditt arbetslag, samt halvdagsplaneringar en gång i månaden som är avsedda för utvärdering och analys av vår verksamhet med syfte att förbättra och utveckla förskolan framåt. Du får ytterkläder, friskvårdsbidrag, fria pedagogiska måltider samt ett gott arbetsklimat med positiva och hjälpsamma kollegor.

Kvalifikationer
Lilla Fjäderharvsgatans förskola söker två förskollärare. Förskolan har i dagsläget 3 avdelningar där engagerade pedagoger samsas med nyfikna barn. Vi arbetar för att ha en flexibel organisation med där alla barn är allas barn Vi har trygg och stimulerande miljö där vi kan tillvara ta barnens glädje, nyfikenhet och lust till det livslånga lärandet Vi utvecklar ständigt vår verksamhet och erbjuder löpande fortbildning. Därmed är det viktigt att du gärna antar utmaningar samt känner ett driv i att påverka och utveckla verksamheten. Vi söker två förskollärare som tillsammans med kollegor ska leda det pedagogiska arbetet på förskolan. Arbetsbeskrivning Som förskollärare bidrar du aktivt till förskolans pedagogiska utveckling. Du är med och leder arbetet i ditt arbetslag och deltar i förskolans utvecklingsgrupp. Du bidrar till att skapa en pedagogisk miljö som utmanar och stimulerar barns utveckling och lärande samt erbjuder en trygg barnomsorg. Som medarbetare hos oss finns det många möjligheter till personlig utveckling. Du får stöd av specialpedagog i ditt arbete med barnen, regelbunden planeringstid både enskilt och tillsammans med ditt arbetslag, samt halvdagsplaneringar en gång i månaden som är avsedda för utvärdering och analys av vår verksamhet med syfte att förbättra och utveckla förskolan framåt. Du får ytterkläder, friskvårdsbidrag, fria pedagogiska måltider samt ett gott arbetsklimat med positiva och hjälpsamma kollegor

Övrigt
Urval sker löpande skicka därför gärna in din ansökan så fort som möjligt. Vi kommer att börja kalla till intervjuer så fort ansökningarna skickas. Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd. Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida. Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.
Mer info
Kontaktperson Ali Niknejadpour
Telefon 0702 92 61 59
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utbildning, Förskollärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 dec 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Göteborgs Stad har tio stadsdelsförvaltningar. Dessutom finns 21 fackförvaltningar och en rad bolag. Varje stadsdelsförvaltning leds av en nämnd. I nämnden sitter politiskt tillsatta ledamöter som är utsedda av kommunfullmäktige. Stadsdelsnämnden fattar bland annat beslut som rör förskola, skola, äldreomsorg, stöd till funktionshindrade och sociala tjänster. De anställda tjänstemännen i stadsdelsförvaltningarna ansvarar sedan för att arbetet utförs så som nämnden beslutat.