Drifttekniker- områdesansvarig

Drifttekniker- områdesansvarig

Om arbetsplatsen
Lokalförvaltningen är en av Göteborgs Stads fastighetsorganisationer och en av Sveriges största offentliga fastighetsförvaltare med lokalytor på över två miljoner kvadratmeter. Vår vision är att vara en ledande byggherre och fastighetsförvaltare med göteborgarnas bästa för ögonen. Att vistas i en miljö där man mår bra är en självklar rätt vare sig man är två, trettio eller nittio år - våra drygt 440 medarbetare bygger och förvaltar miljöer att utvecklas, trivas och åldras i. Vårt uppdrag är att bygga, anpassa och förvalta bland annat skolor, förskolor, äldreboenden och boenden med särskild service. Arbetet sker i nära samarbete med våra kunder. Besök gärna http://www.goteborg.se/lokalforvaltningen

Arbetsuppgifter
Vi på serviceavdelningen ansvarar för tillsyn, reparation samt drift av områdena mark, byggnad och installationer över tid med god teknisk status och nöjda kunder. Detta uppnås genom ett nära samarbete med kund, förvaltningens övriga avdelningar samt andra organisationer i staden. Avdelningen ansvarar för att genomförandet av besiktningar som myndigheter kräver samt bidrar till utvecklingen av energisparåtgärder. Vi utför de uppdrag som beställs av våra kunder.

På område driftteknik, enhet fastighetsdrift, ansvarar vi för inomhusmiljön i våra fastigheter. Dessa fastigheter vill vi göra så energieffektiva vi kan. Vi har samlat kompetens på enheten och här arbetar fastighetstekniker och drifttekniker inom styr, regler, övervakning och VVS tillsammans för att hitta smarta lösningar inom drift.

Dina arbetsuppgifter:
Som drifttekniker områdesansvarig är det du som ansvarar för drift och övervakning av förvaltningens olika tekniska installationer (främst värme -ventilation) samt tillgodoser ett gott inneklimat för våra kunder. En viktig del av jobbet är att ge stöd till installationsteknikerna i ditt team gällande felsökning och avhjälpning av fel samt hantera akut uppkomna ärenden från hyresgäster och styrsystem. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera och utföra underhållsåtgärder, se till att fastigheterna har bra energiprestanda, arbeta dagligen med energieffektivisering samt aktivt medverka i utvecklingsfrågor. Arbetet är förlagt lika mycket ute på fastigheterna som inne på kontor.


Kvalifikationer
Våra förväntningar på dig:
Med hyresgästerna i fokus, motiveras du av hög servicenivå och kunskap om vad som bidrar till kvalitet i kontakten mellan dig och kunden. För att lyckas i ditt uppdrag är du en kommunikativ person som har lätt för att skapa förtroende i samarbetet med andra. Du är flexibel, drivande och har ett lösningsorienterat arbetssätt. Du är självgående med god struktur, ordning och reda.

Vi söker dig som har:
- Eftergymnasial utbildning med driftteknisk inriktning.
- Flerårig erfarenhet av driftsansvar och fastigheter.
- Erfarenhet av praktiskt arbete inom datoriserad styr- regler och övervakning.
- Körkort klass B.

Känner du ingen dig i denna beskrivning? Varmt välkommen att söka denna tjänst.


Övrigt
Vi erbjuder en arbetsplats i utveckling och med framåtanda. Våra medarbetare har breda och varierade kompetenser. Vi arbetar i trevliga lokaler och erbjuder medarbetarförmåner såsom flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag och cykelförmåner. Vi på Lokalförvaltningen arbetar för ett hållbart arbetsliv. Med detta menar vi att du skall kunna kombinera ett spännande och givande yrkesliv med ett hållbart och rikt liv utanför arbetet. Vi strävar efter att ha en jämn fördelning mellan kvinnor och män och en spridning när det gäller ålder på enheten. Vi vill att våra arbetsplatser ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson Joanna Händén
Telefon 031-3650404
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Administration, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Göteborgs Stad har tio stadsdelsförvaltningar. Dessutom finns 21 fackförvaltningar och en rad bolag. Varje stadsdelsförvaltning leds av en nämnd. I nämnden sitter politiskt tillsatta ledamöter som är utsedda av kommunfullmäktige. Stadsdelsnämnden fattar bland annat beslut som rör förskola, skola, äldreomsorg, stöd till funktionshindrade och sociala tjänster. De anställda tjänstemännen i stadsdelsförvaltningarna ansvarar sedan för att arbetet utförs så som nämnden beslutat.