Bostadsbolaget söker serviceinriktade fastighetsvärdar

Bostadsbolaget söker serviceinriktade fastighetsvärdar

Om arbetsplatsen
Bostadsbolaget är Göteborgs första allmännyttiga bostadsföretag. Vi bildades 1945 för att ta krafttag mot bostadsbristen och höja standarden på bostäderna. Mycket har hänt sedan dess men uppgiften är densamma. Vi har över 24 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Som ett av Sveriges största bostadsföretag är vi en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen. Bostadsbolagets verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi tror också att det går alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Med det menar vi att vi vill att du ska må bra både hemma och på jobbet. Vi erbjuder därför bra friskvårdsförmåner, flexibla arbetstider, kostförmån och bra reseförmåner. Varje dag arbetar våra cirka 340 medarbetare för att leverera goda hem och service i toppklass till våra hyresgäster. Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

Arbetsuppgifter
Om jobbet Vill du bidra till samhällsnyttan och jobba för att skapa service i toppklass för våra hyresgäster? Nu söker vi två fastighetsvärdar som vill skapa trivsamma boendemiljöer för våra hyresgäster i Gamla Järnbrott och Högsbo. Att jobba som fastighetsvärd hos Bostadsbolaget innebär stort ansvar och en daglig kontakt med våra viktigaste intressenter våra hyresgäster. Du löser inte bara praktiska problem, som till exempel reparationer i lägenheter, utan bidrar också till att våra hyresgäster känner sig trygga och nöjda med sitt boende. För dig är service viktigt och du värdesätter det sociala mötet med hyresgästerna och din unika arbetsmiljö våra hyresgästers hem. Förutom din goda känsla för service har du också intresse och nyfikenhet för ny teknik. Rollen som fastighetsvärd kräver att du är strukturerad, kommunikativ, lösningsorienterad och gärna tar dig an nya utmaningar. Du arbetar fritt med mycket eget ansvar. Du har bland annat budgetansvar för ditt område. Nu söker vi två fastighetsvärdar, en till Gamla Järnbrott och en tjänst som är delad mellan områdena Högsbo och Gamla Järnbrott. Som fastighetsvärd i Gamla Järnbrott ansvarar du för ett område med cirka 430 lägenheter och några lokaler. Som fastighetsvärd i Högsbo/Gamla Järnbrott ansvarar du för ett område med cirka 400 lägenheter och utgår från Boservice i Högsbo. Båda tjänsterna innebär mycket självständigt arbete, du har däremot kollegor som du samarbetar och har gemenskap med i området.

Kvalifikationer
Vad vi kan erbjuda Bostadsbolaget står inför ett generationsskifte och en spännande resa där vi ska möta nya utmaningar inom bland annat teknik och digitalisering. En resa som vi hoppas att du vill vara med på! Vi erbjuder en arbetsplats med ett inkluderande arbetsklimat och öppet arbetssätt. Kvalifikationer Du har en fastighetsrelaterad utbildning som förvaltare, fastighetsskötare, fastighetsvärd eller motsvarande. Alternativt har du arbetat i närliggande bransch och/eller kan visa på likvärdiga yrkeskunskaper. Tidigare erfarenhet från yrket är meriterande. B-körkort är ett krav. Hur du ansöker Vi rekryterar löpande, så dröj inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via vår rekryteringsportal.

Övrigt
Har du frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta Sara Gustafsson via vår växel på telefon 031-731 50 00.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Administration, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 dec 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Göteborgs Stad har tio stadsdelsförvaltningar. Dessutom finns 21 fackförvaltningar och en rad bolag. Varje stadsdelsförvaltning leds av en nämnd. I nämnden sitter politiskt tillsatta ledamöter som är utsedda av kommunfullmäktige. Stadsdelsnämnden fattar bland annat beslut som rör förskola, skola, äldreomsorg, stöd till funktionshindrade och sociala tjänster. De anställda tjänstemännen i stadsdelsförvaltningarna ansvarar sedan för att arbetet utförs så som nämnden beslutat.