Bostadsbolaget söker serviceinriktade fastighetsvärdar

Bostadsbolaget söker serviceinriktade fastighetsvärdar

Om arbetsplatsen
Bostadsbolaget är Göteborgs första allmännyttiga bostadsföretag. Vi bildades 1945 för att ta krafttag mot bostadsbristen och höja standarden på bostäderna. Mycket har hänt sedan dess men uppgiften är densamma. Vi har över 24 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Som ett av Sveriges största bostadsföretag är vi en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen. Bostadsbolagets verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi tror också att det går alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Med det menar vi att vi vill att du ska må bra både hemma och på jobbet. Vi erbjuder därför bra friskvårdsförmåner, flexibla arbetstider, kostförmån och bra reseförmåner. Varje dag arbetar våra cirka 340 medarbetare för att leverera goda hem och service i toppklass till våra hyresgäster. Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

Arbetsuppgifter
Vill du bidra till samhällsnyttan och vara med och jobba för att påverka och förändra ett bostadsområde i en positiv riktning? Nu söker vi fastighetsvärdar som vill skapa trivsamma boendemiljöer för våra hyresgäster i Biskopsgården och Rannebergen Att jobba som fastighetsvärd hos Bostadsbolaget innebär stort ansvar och en daglig kontakt med våra viktigaste intressenter våra hyresgäster. Du löser inte bara praktiska problem, som till exempel reparationer i lägenheter, utan bidrar också till att våra hyresgäster känner sig trygga och nöjda med sitt boende. För dig är service viktigt och du värdesätter det sociala mötet med hyresgästerna och din unika arbetsmiljö våra hyresgästers hem. Förutom din goda känsla för service har du också intresse och nyfikenhet för ny teknik. Rollen som fastighetsvärd kräver att du är strukturerad, kommunikativ, lösningsorienterad och gärna tar dig an nya utmaningar. Du arbetar fritt med mycket eget ansvar, du har bland annat budgetansvar för ditt område. Du samarbetar också bra med dina kollegor så att ni tillsammans skapar en effektiv och uppskattad förvaltning i området. Vi söker nu flera fastighetsvärdar, tre som kommer att jobba i Biskopsgården och en i Rannebergen. I båda områdena arbetar vi med mycket fokus för att öka trivseln och tryggheten för våra hyresgäster. Just Biskopsgården är ett av Bostadsbolagets utvecklingsområden där vi nu gemensamt kraftsamlar för att öka trivseln och tryggheten. I Bostadsbolaget pågår ett långsiktigt arbete med särskilt fokus på de områden som vi kallar utvecklingsområden. Ett arbete som ska resultera i inga av våra bostadsområden finns med på polisens lista över särskilt utsatta områden år 2025. Ett intensivt och spännande arbete där vi bland annat tar ett större fokus på social hållbarhet och utökar vårt samhällsansvar. Som fastighetsvärd i Biskopsgården kommer du att vara en viktig del av detta arbete. I annonsen på vår hemsida kan du höra vår vd Kicki berätta mer om arbetet: https://bostadsbolaget.se/vi-soker-serviceinriktade-fastighetsvardar/

Kvalifikationer
Vad vi kan erbjuda Bostadsbolaget står inför ett generationsskifte och en spännande resa där vi ska möta nya utmaningar inom bland annat teknik och digitalisering. En resa som vi hoppas att du vill vara med på! Vi erbjuder en arbetsplats med ett inkluderande arbetsklimat och öppet arbetssätt. Hos oss går det alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Med det menar vi att vi vill att du ska må bra både hemma och på jobbet. Vem vi tror att du är Du har en fastighetsrelaterad utbildning som förvaltare, fastighetsskötare, fastighetsvärd eller motsvarande. Alternativt har du arbetat i närliggande bransch och/eller kan visa på likvärdiga yrkeskunskaper. B-körkort är ett krav.

Övrigt
Ansökan Vi rekryterar löpande, så dröj inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via vår webb och rekryteringsportal. Du ansöker via länken nedan.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Administration, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 nov 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Göteborgs Stad har tio stadsdelsförvaltningar. Dessutom finns 21 fackförvaltningar och en rad bolag. Varje stadsdelsförvaltning leds av en nämnd. I nämnden sitter politiskt tillsatta ledamöter som är utsedda av kommunfullmäktige. Stadsdelsnämnden fattar bland annat beslut som rör förskola, skola, äldreomsorg, stöd till funktionshindrade och sociala tjänster. De anställda tjänstemännen i stadsdelsförvaltningarna ansvarar sedan för att arbetet utförs så som nämnden beslutat.