Bostads AB Poseidon söker husvärd till distrikt Centrum

Bostads AB Poseidon söker husvärd till distrikt Centrum

Om arbetsplatsen
Bostads AB Poseidon är ett helägt dotterbolag till Förvaltnings AB Framtiden, som i sin tur ägs av Göteborgs Stadshus AB, helägt av Göteborgs Stad. Som stadens största bostadsbolag äger och förvaltar vi cirka 26 800 hyresrätter i Göteborg. Vi arbetar decentraliserat i åtta distrikt med stor närhet till våra hyresgäster.

Arbetsuppgifter
Just nu söker vi en ny husvärd till vårt distrikt Centrum. Du kommer att arbeta i en bred roll där den ena dagen inte är den andra lik. Det som är centralt och som du alltid behöver ha med dig är att uppskatta kontakten med människor. Du kommer bland annat att hantera inkommande och utgående kundkontakter såsom frågor, felanmälan, klagomål och vara behjälplig med information. Du planerar och genomför ronderingar, besiktningar samt tillsyner i samband med in- och utflyttningar. Du ansvarar för budgetuppföljning inom ditt egna husvärdsområde samt granskar och konterar fakturor i samband med detta. Utöver det utför du enklare reparationer själv som att täta fönster, rensa avlopp, packa om kranar, toaletter, etc. Målsättningen är att våra lägenheter ska förvaltas på ett långsiktigt och kostnadseffektivt sätt i nära dialog med våra hyresgäster.

Kvalifikationer
Social kompetens lika viktig som teknisk Eftersom husvärden är vårt ansikte utåt, lägger vi stor vikt hur du är som person. Du måste tycka om att jobba med människor och förstå vad service innebär. Förutom gymnasiekompetens vill vi att du har dokumenterad utbildning inom fastighetsförvaltning, samt minst två års erfarenhet från fastighets- eller byggbranschen. Kunskap inom VVS eller el är meriterande. Har du erfarenhet från att arbeta med människor inom servicebranschen är detta också meriterande. Du bör ha god vana av att arbeta i datasystem. B-körkort är ett krav. Vi på Poseidon ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Det avgörande är din personliga lämplighet och drivkraft.

Övrigt
B-körkort är ett krav.
Mer info
Kontaktperson Katarina Berntsson
Telefon 0313321223
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Administration, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 nov 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Göteborgs Stad har tio stadsdelsförvaltningar. Dessutom finns 21 fackförvaltningar och en rad bolag. Varje stadsdelsförvaltning leds av en nämnd. I nämnden sitter politiskt tillsatta ledamöter som är utsedda av kommunfullmäktige. Stadsdelsnämnden fattar bland annat beslut som rör förskola, skola, äldreomsorg, stöd till funktionshindrade och sociala tjänster. De anställda tjänstemännen i stadsdelsförvaltningarna ansvarar sedan för att arbetet utförs så som nämnden beslutat.