Bostads AB Poseidon söker husvärd till distrikt Angered

Bostads AB Poseidon söker husvärd till distrikt Angered

Om arbetsplatsen
Bostads AB Poseidon är ett helägt dotterbolag till Förvaltnings AB Framtiden, som i sin tur ägs av Göteborgs Stadshus AB, helägt av Göteborgs Stad. Som stadens största bostadsbolag äger och förvaltar vi cirka 26 800 hyresrätter i Göteborg. Vi arbetar decentraliserat i åtta distrikt med stor närhet till våra hyresgäster.

Arbetsuppgifter
Just nu söker vi husvärd för våra hyresgäster i Hjällbo. Ett område som vi satsar extra mycket på genom vår nya så kallade superförvaltning och stadsutveckling. Kort sagt innebär den att vi trygghetssäkrar våra hus, bygger nytt och renoverar. Och att vi fokuserar på riktiga hyresförhållanden, nolltolerans mot kriminell verksamhet och sophantering utan nedskräpning. Ditt jobb blir att se till att hyresgästerna trivs med sitt boende och med oss på Poseidon. Du ansvarar också för skötseln av fastigheter och lägenheter där det även ingår att du har kontroll på kostnaderna. Målsättningen är att våra lägenheter ska förvaltas på ett långsiktigt och kostnadseffektivt sätt, i nära dialog med våra hyresgäster.

Kvalifikationer
Social kompetens lika viktig som teknisk Eftersom husvärden är vårt ansikte utåt, lägger vi stor vikt hur du är som person. Du måste tycka om att jobba med människor och förstå vad service innebär. Förutom gymnasiekompetens vill vi att du har dokumenterad utbildning inom fastighetsförvaltning, samt erfarenhet från fastighets- eller byggbranschen. Vi vill också att du har hantverks- och datorerfarenhet, kunskap inom ekonomi samt förutsätter att du har körkort. Vi på Poseidon ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Det avgörande är din personliga lämplighet och drivkraft.

Övrigt
Mer info
Kontaktperson Henrik Olsson
Telefon 0313321528
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Administration, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Göteborgs Stad har tio stadsdelsförvaltningar. Dessutom finns 21 fackförvaltningar och en rad bolag. Varje stadsdelsförvaltning leds av en nämnd. I nämnden sitter politiskt tillsatta ledamöter som är utsedda av kommunfullmäktige. Stadsdelsnämnden fattar bland annat beslut som rör förskola, skola, äldreomsorg, stöd till funktionshindrade och sociala tjänster. De anställda tjänstemännen i stadsdelsförvaltningarna ansvarar sedan för att arbetet utförs så som nämnden beslutat.