Bemanningcentrum söker timvikarier till Lokalvård

Bemanningcentrum söker timvikarier till Lokalvård

Om arbetsplatsen
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med 2 100 medarbetare. I stadsdelen bor cirka 50 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vi är väldigt stolta över vårt uppdrag som går ut på att finns till för Hisingsborna och leverera stöd och service av högsta kvalité. Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i - vilket är något som vi verkar för tillsammans. Vårt arbetssätt präglas av samarbete, nytänkande, engagemang och kompetens inom vårt uppdrag. Som arbetsgivare erbjuder vi dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.

Arbetsuppgifter
Är du serviceinriktad, tycker om att skapa ordning och är riktigt bra på att städa? Då har vi jobbet för dig! Du kommer att arbeta som timanställd på Norra Hisingens Bemanningscentrum som omfattar områdena Backa, Skogome, Tuve, Kärra, Säve och Rödbo. Som lokalvårdare hos oss kommer du att arbeta med lokalvård av offentliga lokaler, exempelvis skolor, förskolor, äldreboenden, daglig verksamhet samt kontorslokaler. Vi arbetar utifrån arbetsbeskrivning och eftersom verksamheterna har olika behov kan arbetet se olika ut på de olika arbetsplatserna. När du arbetar är du på en och samma arbetsplats under hela dagen. Du kan även bli bokad flera dagar på samma arbetsplats. Då du jobbar som timvikarie kan vi aldrig lova att du får arbeta ett visst antal dagar i veckan utan det är behovet av vikarier som styr. Vi erbjuder ett självständigt arbete där du är verksamhetens ansikte utåt mot kunderna!

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som lokalvårdare. Har du dessutom utbildning som lokalvårdare samt goda kunskaper om golvvård och städmaskiner, är det meriterande. Eftersom en del av arbetet innebär att ha kontakt med våra kunder samt att kunna arbeta efter en arbetsbeskrivning, krävs goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift. Grundläggande IT-kunskaper krävs för att kunna hantera e-post och personalsystem samt kommunicera via mail med chef och kollegor. Har du dessutom B-körkort är det meriterande. Som person är du serviceinriktad och har ett bra kundbemötande. För dig är det självklart att vara ett ansikte utåt för verksamheten! Du är noggrann i ditt arbete och tar ansvar för att arbetet blir ordentligt utfört. Utöver det har du lätt för att samarbeta med andra och skapa goda relationer till både kollegor och kunder. Ett krav för att jobba i denna verksamhet är ett rent belastningsregister. Du beställer utdrag ur belastningsregistret här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Är du den vi söker? Vi går igenom urvalet löpande så skicka in din ansökan redan i dag!

Övrigt
Du kommer att arbeta via Time Care Pool som är verktyg för att lägga dig tillgänglig i en elektronisk kalender för att bli bokad via ett sms på arbetspass. För att du skall kunna bli erbjuden arbetspass behöver du ha en mobiltelefon eftersom bokning av arbetspass sker via mobiltelefonen. För att lägga dig tillgänglig för arbetspass behöver du ha tillgång till en dator samt datavana. Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. I Norra Hisingen arbetar vi för en god och hälsofrämjande arbetsmiljö och erbjuder bland annat friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter. Rökfri arbetstid tillämpas i hela förvaltningen. Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson Carina Sahlén
Telefon 031-3668213
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Städ, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 sept 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Göteborgs Stad har tio stadsdelsförvaltningar. Dessutom finns 21 fackförvaltningar och en rad bolag. Varje stadsdelsförvaltning leds av en nämnd. I nämnden sitter politiskt tillsatta ledamöter som är utsedda av kommunfullmäktige. Stadsdelsnämnden fattar bland annat beslut som rör förskola, skola, äldreomsorg, stöd till funktionshindrade och sociala tjänster. De anställda tjänstemännen i stadsdelsförvaltningarna ansvarar sedan för att arbetet utförs så som nämnden beslutat.