Anläggningsarbetare

Anläggningsarbetare

Om arbetsplatsen
Vill du vara med och skapa dagens och morgondagens utemiljöer i Göteborg? Park- och naturförvaltningen är en viktig part i stadsutvecklingen. Vi förvaltar och utvecklar stadens parker, lekplatser, naturområden, sjöar och vattendrag. På uppdrag av andra förvaltningar utför vi även barmarksrenhållning, grönskötsel, vinterväghållning, underhåll och nybyggnation av markanläggningar samt arbetsmarknadsuppdrag. I vårt arbete strävar vi efter att vara effektiva, kompetenta, engagerade och nyfikna för att skapa en skön storstad med en grön själ, där alla kan hitta sin plats.

Arbetsuppgifter
Verksamhetsområdet Skötsel och Anläggning underhåller, bygger och anlägger torg, gator, hållplatser, gång- och cykelbanor, parker och övriga utemiljöer för Göteborgs Stad. Verksamhetsområdet är kommunens utförare i egen regi när det gäller grönskötsel, drift, bygg och anläggning i gatu- och parkmiljö. Till enheten Anläggning söker vi flera medarbetare för anläggningsarbeten i gatumiljö, såsom platt- och stensättning, asfaltering, ledningar samt VA-arbeten. Vi erbjuder spännande tjänster där du har möjlighet att bidra till god stadsutveckling i Göteborgs Stad!

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning med inriktning bygg och anläggning, alternativt längre yrkeserfarenhet som bedöms som likvärdig. Vi ser gärna att du är driven, flexibel, noggrann och samarbetsinriktad. För att klara uppdraget behöver du ha B-körkort och kunna läsa ritningar. Erfarenhet av anläggningsarbeten i gatumiljö, vana vid VA-arbeten samt betongkompetens är meriterande. Yrkesbevis ser vi helst att du har.

Övrigt
Park- och naturförvaltningen har ett brett uppdrag och kan erbjuda ett flertal spännande roller så att du som medarbetare kan växa och utvecklas. Vår rekryteringsprocess är normkritisk och kompetensbaserad och vi strävar efter mångfald bland våra medarbetare. Vi arbetar för en god och hållbar arbetsmiljö och tar avstånd från alla former av kränkningar och sexuella trakasserier. För att du ska trivas och må bra erbjuder vi förmåner som cykelbidrag, friskvårdsbidrag och träning på flera olika idrottsanläggningar till rabatterat pris.
Mer info
Kontaktperson Ronny Erixon
Telefon 031-368 48 83
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 sept 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Göteborgs Stad har tio stadsdelsförvaltningar. Dessutom finns 21 fackförvaltningar och en rad bolag. Varje stadsdelsförvaltning leds av en nämnd. I nämnden sitter politiskt tillsatta ledamöter som är utsedda av kommunfullmäktige. Stadsdelsnämnden fattar bland annat beslut som rör förskola, skola, äldreomsorg, stöd till funktionshindrade och sociala tjänster. De anställda tjänstemännen i stadsdelsförvaltningarna ansvarar sedan för att arbetet utförs så som nämnden beslutat.