Tekniker Fleet management till Göteborgs Spårvägar

Tekniker Fleet management till Göteborgs Spårvägar

Här får du som tekniker arbeta med analys och statistik i en spännande roll inom Fleet management på Göteborgs Spårvägar!

Götebors Spårvägar söker en Tekniker Fleet management där du får följa upp statistik och bidra till bästa möjliga kvalitetsutveckling av fordonsflottan. Här får du bidra med din förmåga att analysera och utveckla underhållet till att vara så kostnadseffektivt som möjligt. Du ansvarar också för förvaltningen av våra spårvagnar.

Gillar du att arbeta med dokumentation, rutiner, kvalitetskontroller och utredningar? Då är detta tjänsten för dig! Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som anställd hos oss på Göteborgs Spårvägar är du en del av ett kommunalt bolag med fokus på "Resenären" och "Resan". Vi är en stor del av Göteborg och hos oss trivs och utvecklas människor med vitt skilda kompetenser, i olika åldrar och från olika bakgrunder.

Vi erbjuder också:
  • En öppen kultur där medarbetarna ska ha en god livskvalitet både i arbetslivet och i privatlivet
  • Kollegor med hög teknisk kompetens och en arbetsplats med en stark företagskultur
  • En flexibel och dynamisk organisation som uppmuntrar nytänkande
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER
  • Skapa dokumentation och rutiner kopplat till fordon och underhåll
  • Ta fram och följa upp statistik och utfall kopplat till nyckeltal eller andra parametrar av betydelse för trafiksäkerhet, tillgänglighet, tillförlitlighet eller ekonomi i fordonens drift och underhåll
  • Tillsammans med Fleet manager och övriga berörda parter inom organisationen verka för ett effektivare underhåll med bibehållen eller ökad kvalitet
  • Driva och deltaga i projekt för utveckling av fordon och dess underhållsprogram
  • Kontinuerligt arbeta för att förbättra processer, rutiner och arbetssätt för att säkra vagnstillgången samt att göra underhållet så kostnadseffektivt som möjligt
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tekniker Fleet management arbetar genom god dialog tillsammans med övriga inom avdelningen samt mot Underhåll. På avdelning Underhåll och Logistik inom AO Spårvagn är vi cirka 250 medarbetare, uppdelade i ett flertal olika enheter. Alla med sina enskilda uppdrag mot det gemensamma målet att vagnarna ska rulla rena och säkra samt att utveckla vår verksamhets effektivitet och tekniska nivå. Du kommer att arbeta ute på samtliga depåer Slottsskogen, Majorna och Rantorget.

Som medarbetare på Göteborgs Spårvägar omfattas du självklart av kollektivavtal som är tecknat av Kommunala Företagens Samorganisation (KFS). Tjänsten ska tillsättas snarast och förväntas starta enligt överenskommelse.

VEM ÄR DU?

Du har god förmåga att kunna navigera i dokumenthanteringssystem för att kunna tillgodogöra dig nödvändig och relevant information. Vi ser att du har relevant teknisk yrkesutbildning eller idag jobbar som tekniker och har goda kunskaper i Officepaketet, övrig datorkunskap är meriterande. Du bör ha kunskaper om upprättande av rutiner och processer samt kunskaper inom RAM och LCC och därtill kopplad statistik.

För att lyckas i den här rollen är du resultatorienterad och målmedveten, har en god analytisk förmåga då du har ett stort ansvarsområde. Du har en god kommunikativ förmåga då rollen innebär dialog med många olika medarbetare. Du är välorganiserad och strukturerad då en del av tjänsten innebär administration och du har en god kunskap inom administrativa system.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Martin Andersson
Telefon 031-761 22 21
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 31 mars (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech