Garantitekniker till Göteborgs Spårvägar

Garantitekniker till Göteborgs Spårvägar

Göteborgs Spårvägar söker två garantitekniker med fokus på garanti och tekniskt stöd till våra depåer i Göteborg!

Nu söker vi på Göteborgs Spårvägar två garantitekniker som skall arbeta mot de nya fordonen, kallade M33, som levereras till Göteborg under hösten 2019. Här blir du som är tekniker den primära kontaktytan mot fordonsleverantören BTK. Du förväntas tillgodogöra dig en hög kunskapsnivå om fordonet och kommer samarbeta med tekniska enheter samt utbildningsenheten för att sprida kunskapen.

På avdelning Underhåll och Logistik är vi cirka 250 medarbetare, uppdelade i mindre grupper med olika roller. Att trafiken fungerar är vår högsta prioritet vilket kräver en effektiv verksamhet. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som anställd hos oss på Göteborgs Spårvägar är du en del av ett kommunalt bolag med fokus på "Resenären" och "Resan". Vi är en stor del av Göteborg och hos oss trivs och utvecklas människor med vitt skilda kompetenser, i olika åldrar och från olika bakgrunder.

Vi erbjuder också:
 • En öppen kultur där medarbetarna ska ha en god livskvalitet både i arbetslivet och i privatlivet
 • Kollegor med hög teknisk kompetens och en arbetsplats med en stark företagskultur
 • En flexibel och dynamisk organisation som uppmuntrar nytänkande
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER
 • Garantiteknikerna arbetar i ett tätt team med varandra och sitechefen i frågor om garanti och eventuella systemfel.
 • Du arbetar också till viss del med reparationer och underhåll, såväl mekaniskt som elektriskt, av fordonet och många gånger tillsammans med tillverkaren Bombardier Transportation/Kiepe Electric (BTK) för att säkerställa fortsatt garanti o.s.v. Du blir den primära kontaktytan mot fordonsleverantören BTK.
 • Du förväntas tillgodogöra dig en hög kunskapsnivå om fordonet och kommer samarbeta med tekniska enheter samt utbildningsenheten för att sprida kunskapen. Du agerar tekniskt stöd åt andra depåer som utför underhåll på fordonet.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta på avdelning Underhåll och Logistik och vi är ca: 250 medarbetare uppdelade i mindre grupper med olika roller. Vi är beroende av varandra och därför är flexibilitet, ansvarskänsla och vilja att göra ett bra arbete viktiga delar. Du kommer att arbeta ute på samtliga depåer Slottsskogen, Majorna och Rantorget.

Som medarbetare på Göteborgs Spårvägar omfattas du självklart av kollektivavtal som är tecknat av Kommunala Företagens Samorganisation (KFS). Tjänsten ska tillsättas snarast och förväntas starta enligt överenskommelse.

VEM ÄR DU?

Du har god förmåga att kunna navigera i ledningssystem samt övriga dokumentationsplattformar för att kunna tillgodogöra dig nödvändig och relevant information. Vi ser att du har relevant teknisk yrkesutbildning eller idag jobbar som tekniker och har goda kunskaper i Officepaketet. Tyska i tal och skrift är meriterande.

För att lyckas i den här rollen är du resultatorienterad och målmedveten, har en god analytisk förmåga då du har ett stort ansvarsområde. Du har en god kommunikativ förmåga då rollen innebär dialog med många olika medarbetare. Du är organiserad och strukturerad då en del av tjänsten innebär administration och du har en god kunskap inom administrativa system.

Vi ser också att du har:
 • Erfarenhet om analysarbete Six sigma, rotorsaksanalys eller liknande
 • Kunskaper i felsökning genom kretsschema, mjukvaruschema samt terminalprogram
 • Relevant fordonskunskap
 • Kunskaper om garantihantering
 • B-körkort då bilkörning ingår i arbetet
INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Martin Andersson
Telefon 031-761 22 21
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Administration, Teknik & Ingenjör, Databasadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 31 mars (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech