Redovisnings-/ekonomiassistent till Göteborgs Orienthus AB

Redovisnings-/ekonomiassistent till Göteborgs Orienthus AB

Om kunden
Göteborgs Orienthus AB är ett spännande och mångkulturellt bolag med stort utbud av internationella matvaruprodukter. Med två butiker i Göteborgsområdet erbjuds mat från världens alla hörn. Bolaget befinner sig i tillväxtfas med 100 anställda och omsätter idag runt 290 miljoner kronor. Vill du vara med på tillväxtresan och utvecklas i din roll som ekonom? Nu söker vi en redovisnings-/ekonomiassistent till deras kontor i Gamlestan!

Arbetsbeskrivning
För en rekrytering till Göteborgs Orienthus söker vi en erfaren redovisnings-/ekonomiassistent som trivs i att arbeta i en mångkulturell miljö. Tjänsten är bred och det krävs ingående kunskaper och förståelse i arbetet som utförs på en ekonomiavdelning. Du kommer ingå i en mindre ekonomifunktion där du tillsammans med en kollega ansvarar för den övergripande redovisningen i bolaget. Du rapporterar till bolagets CFO.

I rollen som redovisnings-/ekonomiassistent kommer du att arbeta med löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, in- och utbetalningar och fakturering. Du kommer också att vara delaktig i förberedande bokslutsarbete och utföra löpande avstämningar av balanskonton samt vara behjälplig med övrigt förekommande arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen.

Erfarenhet
Vi söker dig med mångårig erfarenhet av att arbeta som redovisnings-/ekonomiassistent. Du bör ha bokföring i ryggmärgen och vana av att arbeta i ett högt tempo och kunna hantera ett stort flöde av blandade arbetsuppgifter. Du är van vid att arbeta i system, har goda kunskaper i Officepaketet och framförallt Excel, samt har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är prestigelös och trygg som person med god förmåga att skapa en positiv atmosfär omkring dig. Du har ett stort eget driv med en vilja att fortsätta utvecklas och du räds inte för att hjälpa till där det behövs. Som person är du noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Du sätter dig lätt in i nya arbetsuppgifter och är anpassningsbar.

Ansökan
Varmt välkommen in med din ansökan i form av CV och personligt brev! Då vi arbetar med löpande urval och intervjuer ser vi fram emot din ansökan snarast.

A-Finance, tidigare Contaplus, är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vår vision är enkel: med hög kvalitet och öppenhet nås framgång tillsammans. A-Finance ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering och Search. Våra bolag sysselsätter årligen 3 000 medarbetare och samarbetar med 500 kundföretag.
Mer info
Kontaktperson Olivia Engberg
Telefon 0768528853
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av A-Finance
Sista ansökningsdag 31 aug 2020 (88 dagar kvar)