Medicinsk sekreterare sökes till Göteborgs Hjärtmottagning.

Medicinsk sekreterare sökes till Göteborgs Hjärtmottagning.

Medicinsk sekreterare sökes till Göteborgs Hjärtmottagning. Gärna med dubbelkompetens medicinsksekreterare och undersköterska


Göteborgs Hjärtmottagning är en privat öppenvårdsmottagning som funnits i 10 år. Vi utför hjärtutredningar och kontroller på patienter i behov av specialistsjukvård. Våra patienter kommer i huvudsak på remiss från Västra Götalands regionen och andra landsting eller via sjukvårdsförsäkring från försäkringsbolag.


Vi är 3 heltidsarbetande hjärtläkare, samt 5 deltidsarbetande. I teamet ingår även 2 sjuksköterskor, 1 BMA och en heltidsarbetande sekreterare.


Vi söker nu dig som tycker om varierande arbetsuppgifter såsom att skriva journaler, ta emot patienter i receptionen, förbereda administrativt inför mottagningar, ta hand om inkommande post, samt övrigt förekommande administrativa uppgifter. Du kommer att ha ett nära samarbete med samtliga yrkeskategorier på vår klinik. Vi lägger stor vikt vid att du ska fungera väl i vårt team, är en positiv person, är serviceinriktad och har förmåga att bemöta våra patienter på ett trevligt sätt.


Du skall vara flexibel, noggrann, ansvarsfull, kompetent. Du skall kunna ta egna initiativ, arbeta självständigt och vara intresserad av att utveckla rutiner och arbetssätt.


Tjänstgöringsgraden är 100% på mottagningen.


Du som söker är utbildad i Hälso- och sjukvårdsadministration, 80p KY eller 400p YH alternativt motsvarande utbildning till medicinsk sekreterare.


Vi använder WebDoc journalsystem.


Det är meriterande om du har erfarenhet av yrket, gärna inom kardiologiområdet samt har arbetat med receptionsarbete.


Maila in din intresseanmälan med CV och personligt brev till


info@hjartmott.se


Niklas Brywe


Verksamhetschef


Specialist kardiologi & internmedicin


Göteborgs Hjärtmottagning


Fabriksgatan 10


412 50 Göteborg
Mer info
Telefon 031-832700
Email Mejla Göteborgs Hjärtmottagning
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Sekreterare, Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.gbghjartmottagning.se
Sista ansökningsdag 30 okt (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

www.gbghjartmottagning.se