Inköpare till Göteborgs Hamn

Inköpare till Göteborgs Hamn

Är du inköpare och vill skapa förutsättningar för bra affärer? Sök till Göteborgs Hamn!

Nu söker Göteborgs Hamn en inköpare och här får du arbeta med inköpsfrågor inom hela vårt bolag med fokus på upphandlingar relaterade till vår infrastruktur. Som inköpare ingår du i inköpsavdelningen som stödjer och styr beställarna och skapa förutsättningar så organisationen har tillgång till rätt varor, tjänster och byggentreprenader, inköpta på rätt sätt och till rätt kvalitet och pris.

Kan du fånga upp inköpsbehov och kan konkretisera det i en kravspecifikation? Vill du också utveckla och följa upp avtal och arbeta med ständiga förbättringar? Då är detta tjänsten för dig. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Göteborgs Hamn AB ägs av Göteborgs stad och är en liten organisation med 120 anställda men en stor aktör inom samhällsutveckling i regionen. Här får du bidra med ditt engagemang och vara med och utveckla vår inköpsfunktion.
Du får också:
  • Möjligheten att påverka Göteborgs hamn och verka ur ett brett samhällsperspektiv
  • En trygg anställning med bra villkor
  • En möjlighet till att bidra och utveckla vår inköpsfunktion
  • Vara delaktig i att skapa goda affärer ur flera perspektiv
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER
  • Driva enklare upphandlingar och förfrågningar
  • Göra konkurrensutsättningar på stadens ramavtal
  • Sammanställa och stötta uppföljningar i upphandlingsarbetet
  • Vara ett administrativt stöd för inköpsavdelningen
  • Godkänna leverantörer, hantera upplägg i avtalsdatabas
  • Stötta organisationen i inköpsfrågor
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du verkar i inköpsfrågor inom hela vårt bolag, allt från reklambyråupphandlingar, säkerhet till IT, men det största stort fokuset ligger på upphandlingar relaterade till vår infrastruktur. Göteborgs Hamn är exempelvis en stor beställare av olika bygg- och underhållsentreprenader. Inköp tillhör Business Support och HR avdelningen och din närmsta chef är Inköpschefen. Inköpsarbetet styrs bland annat av vår affärsplan, lagen om offentlig upphandling och samhällets utmaningar i stort!

Göteborgs Hamn ligger i Amerikaskjulet med utsikt över hamnen och arbetet är förlagt på dagtid.

VEM ÄR DU?

Du har tidigare erfarenhet av relevanta arbetsuppgifter inom inköp och du får gärna ha ett tekniskt intresse. Erfarenhet från exempelvis bygg/anläggningsverksamhet och/eller processindustrin är meriterande. Du har en eftergymnasial utbildning inom Inköp eller motsvarande. Har du kännedom kring LOU/LUF är det ett plus, men även erfarenhet av inköpsarbete från det privata näringslivet är en merit.

Som person ser vi att du är en duktig kommunikatör, i både interna och externa sammanhang. Du är lyhörd för våra kunders behov, har hög integritet samt är hjälpsam, lätt för att skapa relationer och prestigelös. I rollen bör du kunna arbeta självständigt och kunna hålla flera saker igång samtidigt. Samarbetsförmåga är viktigt och att du kan uttrycka dig väl både skriftligt och muntligt. Du har vana att arbeta i Microsoft Office paketet och du har körkort med minst B-behörighet. Har du dessutom jobbat i inköpssystem t ex Tendsign och Winst/Proceedo så är det en fördel.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Om du har frågor om tjänsten, kontakta Martin Andersson på 031-761 22 21. För att söka jobbet, följ anvisad länk. Tjänsten är säkerhetsklassad. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär och motivera gärna kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet.
Mer info
Kontaktperson Martin Andersson
Telefon 031-761 22 21
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 30 sept (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.