Göteborgs Hamn AB är Skandinaviens största hamn och en mittpunkt för Sveriges Infrastruktur. Hamnen är porten till världen för stora delar av svenskt näringsliv och anlöps dagligen av världshavens största fartyg. Det kräver att vår infrastruktur håller världsklass. Vi arbetar bland annat med nybyggnation och underhåll av hamnens kajer samt rörinfrastruktur som hanterar olika typer av olja, kemiska produkter och förnyelsebara bränslen. Vi gör också stora insatser på järnväg, farleder, byggnader och andra större renoverings- och ombyggnadsprojekt.

Nu söker vi en glad och intresserad elektriker för att förstärka vårt team. Tjänsten är på heltid med beredskap.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten innebär att inom området el utföra underhållsarbeten såsom felavhjälpande och planerat underhåll samt en viss del nyinstallation.

I tjänsten kommer du också att vara delaktig i olika ombyggnadsprojekt och att ha interna och externa kontakter. I vår anläggning råder ett högt säkerhets- och miljötänkande.

Arbetstiden är dagtid och det ingår beredskap i tjänsten.

Förväntningar

Vi söker dig med utbildning inom el på minst gymnasienivå. För tjänsten är det önskvärt med några års erfarenhet av underhållsarbete. Vi ser gärna att du har:
  • Du har god förmåga inom dokumenthantering, såsom att läsa ritningar.
  • Du uttrycker dig väl på svenska och engelska, både i tal och i skrift. Att arbeta i datormiljö är inget konstigt för dig och du har lätt för att sätta dig in i olika system.
  • Det är en merit om du har erfarenhet av arbete med instrumentering och/eller styrsystem(PLC/DCS) samt vana vid arbete i EX-miljö
  • Det är även meriterande om du har erfarenhet av ställverksarbete
Som person är du serviceinriktad och har förmåga och vilja att hjälpa andra. Du tar ansvar och kan arbeta självständigt likaväl som i grupp. Arbetet ställer krav på noggrannhet och du trivs dessutom med att ta tag i problem för att hitta lösningar. Du uppskattar variation i arbetet och har en social förmåga.

För tjänsten krävs B-körkort. Tjänsten är säkerhetsklassad. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

Vi erbjuder

Vi är en stabil och trygg arbetsgivare. Vi har fantastisk kompetens internt där du får erfarna kollegor att lära ifrån. Goda utvecklingsmöjligheter och självklart tillgång till den utbildning du behöver. Varmt välkommen till vårt team!

Kontakt

I din ansökan vill vi ha en kort sammanfattning av hur du passar för huvuduppgifterna, samt en motivation till varför just du är lämplig för denna tjänst. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Anders Dahlgren på telefonnummer 031-368 75 20.

Facklig representant är Roger Sköld för Transportarbetareförbundet, tfn 031-368 75 90.

Vi tar emot ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2020 (25 dagar kvar)