Byggprojektledare till Egnahemsbolaget, Göteborg

Byggprojektledare till Egnahemsbolaget, Göteborg

Egnahemsbolaget söker Byggprojektledare som drivs av samhällsutveckling. Vårt uppdrag är att bygga i hela Göteborg och vi fokuserar på områden som domineras av hyresrätter för att vi vet att de stadsdelarna utvecklas positivt när det blir en större andel bostadsrätter och småhus. Att bidra till ett mer integrerat Göteborg gör vårt arbete meningsfullt!

Som Projektledare på Egnahemsbolaget driver du projekt från detaljplanens samrådsskede till färdigställt projekt. Du leder kollegor internt samt externt upphandlade entreprenörer och konsulter.

Du arbetar enligt kommunens gemensamma byggprocess och med upphandling enligt LOU. Projekten driver du självständigt men du har ett tätt samarbete med projektledarkollegor som stöttar varandra i arbetet samt med andra kollegor som är involverade i projekten.

Din bakgrund:

Vi söker dig som snabbt blir självgående i rollen s och som tidigare arbetat inom bygg/fastighet. Du har vana av att arbeta med både helhet och samordning och av att leda andra i arbete. Du har:
  • Arbetat i likvärdig roll inom bygg/fastighetsbranschen, exempelvis som entreprenör/byggledare/platschef/projektledare
  • Byggingenjörsutbildning eller annan relevant utbildning/kunskap inom byggteknik
  • Erfarenhet av ekonomistyrning och förståelse för ekonomiska konsekvenser i projekt
Som person är du ansvarstagande och självgående samt trygg i att ta beslut. Du har social kompetens och är en diplomatisk kravställare. Din förmåga att samordna olika parter blir många gånger avgörande för projektets framgång. Du arbetar strukturerat och är en tydlig ledare som är affärsmässig, mål- och resultatorienterad.

Välkommen att söka tjänsten som projektledare hos oss!

I denna rekrytering samarbetar Egnahemsbolaget med Jerrie. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Sjösvärd på 0723-085 300. Vi vill ha din ansökan med CV och personligt brev senast 2e maj.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 2 maj 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Egnahemsbolaget har vi förmånen att känna meningsfullhet i vårt jobb, varje dag. En av anledningarna är att vi tänker lite annorlunda när vi bygger bostäder. Vårt uppdrag är att verka för blandade boendeformer i Göteborg och eftersom vi bygger småhus och bostadsrätter gör vi det mest i områden som domineras av hyresrätter. Vårt långsiktiga mål är att bidra till minskade klyftor, ett tryggare Göteborg och i förlängningen ett bättre samhälle. Att vi bygger i såväl uppgång som nedgång är också något som gör jobbet här extra meningsfullt. Egnahemsbolaget är en del av Framtidenkoncernen - en fastighetskoncern som ingår i Göteborgs Stad och är en av landets största bostadskoncerner.