Vi växer och söker trädgårdspersonal

Vi växer och söker trädgårdspersonal

Om tjänsten

Som trädgårdsarbetare hos oss kommer du bland annat att arbeta med skötsel av trädgårdar såsom gräsklippning, häckklippning, buskklippning, beskärning och ogräsrensning.

Våra uppdrag är varierade och omväxlande och vi arbetar både med små och stora projekt hos privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Vår absolut största kundgrupp är privatpersoner och därför krävs det att arbetet utförs med stor kvalité.

Vi arbetar i oftast i par och utgår från vår lokal i Sisjön för att ta oss ut till kund.

Du erbjuds de bästa arbetskläder, utbildning samt redskap och maskiner.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av trädgårdsarbete. Du har en gymnasial utbildning och har arbetat med skötsel i annat företag tidigare. B-körkort är ett krav.

Som person är du självgående, har en utpräglad serviceanda, är van att ta ansvar och är lätt att samarbeta med. Vi tror att du är intresserad av att lära nytt och har ett stort intresse för utemiljöer.

Har du exempelvis kort för motorsåg eller röjsåg så är det meriterande. Du kommer att få köra med släpkärra för tömningar på ÅVC och upphämtning av material och växter hos våra leverantörer.

Tjänsten är på heltid och startar 1 april, 2020.

Vi erbjuder

För rätt person erbjuder vi de bästa anställningsvillkor. Vi har kollektivavtal och är medlemmar i Sveriges Byggindustrier. På Göteborgs Anläggning & Trädgård har vi jobb även på vinterhalvåret. Vi tycker det är viktigt att trivas och ha kul på jobbet. Delaktighet och möjlighet att påverka är en självklarhet. Vi värdesätter positiva personliga egenskaper högt. Du erbjuds en introduktionsutbildning på 2 dagar på konferenshotell och därefter vägledning ute på fält. Vi anordnar after-works samt fortbildning.

Vi har högsta betyg på våra projekt på rekommendationssidor såsom RECO.se.

Har du vad som krävs?

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med lönesättning enligt kollektivavtal.

Tveka inte att skicka in din ansökan omgående.

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökanden.

Undrar du vilka typer av uppdrag vi utför? Gå gärna in på vår hemsida eller intagramkonto @goteborgstradgard

Join our team!
Mer info
Kontaktperson Tobias Andersson
Telefon 031-375 80 00
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare, Miljö & Djurvård, Naturvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.goteborgstradgard.se
Sista ansökningsdag 4 mars 2020 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Göteborgs Anläggning & Trädgård AB bedriver trädgårdsskötsel, mark- och anläggningsarbete mot privatpersoner, företag och BRF i Storgöteborg. Vi har F-skatt och är momsregistrerade. Företaget är 6 år gammalt.

Vi har kollektivavtal och är medlemmar i Sveriges Byggindustrier. Därför har personalen också ID06 brickor som visar att företaget följer arbetsmiljölagen samt följer Byggavtalet 2017 där det bland annat framgår vilka rättigheter personalen har.

KUNSKAP

Vi har erfarenhet och kunskap om de trädgårdssysslor som vi utför. Genom vår erfarenhet och känsla så kan vi också komma med förslag på någon syssla som skulle kunna vara bra att ta hand om framledes i trädgården som kunderna själva kanske inte har funderat kring tidigare.

OMSORG

Tobias, som driver företaget, har en människosyn som är att alla människor skall behandlas lika och inga speciallösningar skall komma vissa kunder tillgodo medans andra inte får ta del av desamma. Vår personal skall utföra tjänsterna på samma sätt som om de själva skulle bott i huset som vi besöker.

FLEXIBILITET

Kanske önskar våra kunder att vi ändrar upplägget under projektets gång, byter tid eller lägger till någon syssla? Vi lyssnar på kunden och hittar lösningar så att beställaren skall bli nöjd.