Sommarjobb på arbetsplats med goa kollegor

Sommarjobb på arbetsplats med goa kollegor

Om tjänsten

Som grönytepersonal hos oss kommer du bland annat att arbeta med skötsel av trädgårdar såsom gräsklippning, häckklippning och ogräsrensning.

Våra uppdrag är varierade och omväxlande och vi arbetar både med små och stora projekt hos privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag.

Vi utgår från vår lokal i Sisjön för att ta oss ut till kund.

Du erbjuds de bästa arbetskläder, utbildning samt redskap och maskiner.

Vem är du?

Vi söker dig som vill klippa gräs, trimma kanter, rensa ogräs och klippa häckar med oss. Du har en gymnasial utbildning eller är under gymnasieutbildning. B-körkort är meriterande.

Som person är du självgående, har en utpräglad serviceanda, är van att ta ansvar och är lätt att samarbeta med. Vi tror att du är intresserad av att lära nytt och har ett stort intresse för utemiljöer.

Tjänsten är på heltid och startar såsom skulle passa din sommar. Tjänsten kan anpassas så att den fortlöper under exempelvis 5, 10 eller 20 veckor efter överenskommelse med sökande.

Vi erbjuder

För rätt person erbjuder vi de bästa anställningsvillkor. Vi har kollektivavtal och är medlemmar i Sveriges Byggindustrier. Vi tycker det är viktigt att trivas och ha kul på jobbet. Delaktighet och möjlighet att påverka är en självklarhet. Vi värdesätter positiva personliga egenskaper högt. Du erbjuds en introduktionsutbildning och därefter vägledning ute på fält. Vi anordnar after-works med våra härliga kollegor.

Vi har högsta betyg på våra projekt på rekommendationssidor såsom RECO.se.

Har du vad som krävs?

Vi erbjuder en projektanställning med lönesättning enligt kollektivavtal.

Tveka inte att skicka in din ansökan omgående.

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökanden.

Undrar du vilka typer av uppdrag vi utför? Gå gärna in på vår hemsida eller intagramkonto @goteborgstradgard

Join our team!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare, Miljö & Djurvård, Naturvård
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.goteborgstradgard.se
Sista ansökningsdag 3 mars 2020 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Göteborgs Anläggning & Trädgård AB bedriver trädgårdsskötsel, mark- och anläggningsarbete mot privatpersoner, företag och BRF i Storgöteborg. Vi har F-skatt och är momsregistrerade. Företaget är 6 år gammalt.

Vi har kollektivavtal och är medlemmar i Sveriges Byggindustrier. Därför har personalen också ID06 brickor som visar att företaget följer arbetsmiljölagen samt följer Byggavtalet 2017 där det bland annat framgår vilka rättigheter personalen har.

KUNSKAP

Vi har erfarenhet och kunskap om de trädgårdssysslor som vi utför. Genom vår erfarenhet och känsla så kan vi också komma med förslag på någon syssla som skulle kunna vara bra att ta hand om framledes i trädgården som kunderna själva kanske inte har funderat kring tidigare.

OMSORG

Tobias, som driver företaget, har en människosyn som är att alla människor skall behandlas lika och inga speciallösningar skall komma vissa kunder tillgodo medans andra inte får ta del av desamma. Vår personal skall utföra tjänsterna på samma sätt som om de själva skulle bott i huset som vi besöker.

FLEXIBILITET

Kanske önskar våra kunder att vi ändrar upplägget under projektets gång, byter tid eller lägger till någon syssla? Vi lyssnar på dig och hittar lösningar så att du skall bli nöjd med den tjänst som du beställt.