Grävmaskinist sökes!

Grävmaskinist sökes!

Vi söker ny kollega som kan förstärka upp vårt mark- och anläggningsteam. Inför 2019 har vi fyllt på orderstocken och behöver därför nya grävmaskinister.

Vi kan erbjuda dig en tillsvidareanställning med arbete året om, friskvårdsbidrag och stor delaktighet i företagets utveckling.

Vi önskar att du har:
  • Utbildning på gymnasienivå: bygg & anläggning
  • Förarbevis för grävmaskin
  • Talar svenska
  • Erfarenhet av grävmaskiner
I tjänsten som grävmaskinist kommer du att arbeta med grovplanering och finplanering. Du kommer att gräva i trädgårdar hos privatpersoner, men även en del arbeten hos företag och bostadsrättsföreningar förekommer..

Vi söker erfarna och intresserade maskinister som gillar att ta ansvar och leverera en bra produkt. Du skall ha erfarenhet från branschen, god maskinvana och vara en social lagspelare.

Anställningen

För rätt person erbjuder vi bra anställningsvillkor. Vi har kollektivavtal och medlemmar i Sveriges Byggindustrier. På Göteborgs Anläggning & Trädgård har vi jobb även på vinterhalvåret. Vi tycker det är viktigt att trivas och ha kul på jobbet. Delaktighet och möjlighet att påverka är en självklarhet. Vi värdesätter positiva personliga egenskaper högt.

Har du vad som krävs?

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med lönesättning enligt kollektivavtal.

Tveka inte att skicka in din ansökan omgående.

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökanden.

Tillträde snarast.

Join our team!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.goteborgstradgard.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Göteborgs Anläggning & Trädgård arbetar mot privatpersoner, bostadsrättsföreningar, organisationer och företag i Storgöteborg.

Vi erbjuder trädgårdsskötsel, anläggningsarbete och markarbete.

Vi har god kreditvärdighet.

Vi genomför just nu Göteborgs Stads miljödiplomering. Vi är mycket måna om våra anställdas fysiska och psykosociala hälsa och vi erbjuder alla anställda en första hjälpen utbildning.

Vi stödjer Cancerfonden samt Rematikerförbundet.

Vi har kollektivavtal och är medlemmar i Sveriges Byggindustrier.

Vi är anslutna till Sveriges Byggindustrier vilket innebär att din ID06 bricka intygar att företaget strävar efter god arbetsmiljö samt har schysta anställningsvillkor för våra anställda.