Anläggningsansvarig till Göteborgs Anläggning & Trädgård AB

Anläggningsansvarig till Göteborgs Anläggning & Trädgård AB

Vi söker en anläggningsansvarig till Göteborgs Anläggning & Trädgård AB. Vi ser att du som söker tjänsten har flerårig erfarenhet av anläggningsarbete och vill ta nästa steg i karriären. Trivs du dessutom med stort ansvar och samarbete? Då är tjänsten som anläggningsansvarig något för dig!

Om tjänsten
Som anläggningsansvarig på Göteborgs Anläggning & Trädgård AB kommer du att ansvara för anläggnings- och markarbete. Du kommer att ansvara för samtliga delar av processen - från första spadtaget till att sista stenen är lagd. Du kommer att arbeta i en mindre grupp med både små som stora projekt. Arbetet är förlagt i Göteborg med omnejd där du arbetar ute hos företagets kunder och rapporterar till företagets VD.

I din roll som anläggningsansvarig kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Plattsättning och hantering av material, bland annat gatsten och kullersten
  • Markarbeten
  • Markplanering, bärlager och finplanering
Om dig
Vi söker dig som har god erfarenhet inom anläggningsarbete och har flerårig arbetslivserfarenhet som anläggningsarbetare. Har du relevanta yrkescertifikat inom anläggningsarbete är detta meriterande.

Vidare ser vi att du trivs i en rådgivande, vägledande och stöttande roll där du i samarbete med kollegor driven projekten i mål. Du är social och har ett gott bemötande gentemot kund med hög känsla för service och är tillmötesgående.

Viktigt för tjänsten är:
  • Kunskap och erfarenhet av hela anläggningsprocessen
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • I mindre projekt att ta mer ansvar för arbetets utförande och resultat
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Göteborgs Anläggning & Trädgård AB
Göteborgs Anläggning & Trädgård arbetar mot privatpersoner, bostadsrättsföreningar, organisationer och företag i Storgöteborg. De erbjuder trädgårdsskötsel, anläggningsarbete och markarbete. Företaget genomför just nu Göteborgs Stads miljödiplomering och är mycket måna om sina anställdas fysiska och psykosociala hälsa och erbjuder alla anställda förstahjälpen utbildning.

Besök gärna Göteborgs Anläggning & Trädgård ABs hemsida https://www.goteborgstradgard.se/

Om anställningen
Göteborgs Anläggning & Trädgård AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Göteborgs Anläggning & Trädgård AB erbjuder dig:
  • Friskvårdsbidrag
  • Stor delaktighet i företagets utveckling
  • Provanställning på 6 månader med goda möjligheter till en tillsvidareanställning
Om ansökan
Tjänsten har flexibelt startdatum. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Carl Lundberg via 073 - 684 77 51.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Anläggningansvarig, Markarbete, Plattsättning, Markplanering, Göteborgs Anläggning & Trädgård AB, Adecco
Mer info
Kontaktperson Carl Lundberg
Telefon 0736847751
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 21 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.