Vagnsmekaniker sökes av Göteborgs Spårvägar

Vagnsmekaniker sökes av Göteborgs Spårvägar

På Affärsenhet Teknik är vi cirka 350 medarbetare, uppdelade i mindre grupper med olika roller. Att spårvagnstrafiken fungerar är vår högsta prioritet vilket kräver en effektiv verksamhet. Vi är beroende av varandra och flexibilitet, ansvarskänsla och vilja att göra ett bra arbete är viktiga delar för att allt ska fungera. I Driftverkstäderna utförs planerat underhåll, kilometerbunda översyner och reparationer på spårvagnar. Dina arbetsuppgifter består bland annat av felsökning, reparationer, underhåll och komponentbyten på spårvagnar. Som vagnselektriker hos oss kommer du arbeta med underhåll av samtliga spårvagnstyper. Till driftverkstaden på Rantorget söker vi nu en fordonsmekaniker med goda mekaniska kunskaper som vill arbeta 3-skift. Du kommer att arbeta med service, underhåll, felsökning, översyn, reparationer och komponentbyte på spårvagnar. Vi söker dig som är en tekniskt intresserad problemlösare. Du är ansvarsfull och fungerar lika bra på egen hand som i grupp. Med tanke på de kravs som ställs på spårvagnars säkerhet vill vi att du är noggrann och kvalitetsmedveten i ditt arbete. Du har personlig mognad och tillför entusiasm, energi och lust i arbetet. Du behöver också behärska svenska i tal och skrift och du kommunicerar delvis på engelska i arbetet. Vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter och hälsar dig välkommen till ett arbete i en trygg och stabil organisation fylld med trevliga och stöttande kollegor.

Kvalifikationer
* Yrkesutbildning som tågtekniker, fordonsmekaniker eller annan likvärdig utbildning * Kunna utföra felsökningar * Goda kunskaper inom Officepaketet * Goda kunskaper i svenska och engelska * B-körkort (med avklarad prövotid) Det är meriterande om du även har: * Yrkeserfarenhet från el, styr och reglerteknik * BB 2-kompetens * Förarbevis för motviktstruck * Arbetserfarenhet från tunga fordon För anställning krävs Hälsogodkännande enligt Transportstyrelsen TSFS 2013:50 samt godkänt drogtest. I vår rekryteringsprocess använder vi oss av webbaserade urvalstest så var extra uppmärksam på din e-post då det är så vi kommer kontakta dig.

Vi ta endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem, offentligajobb.se Till annonsförsäljare och bemannings- och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Göteborgs spårvägar har upphandlade avtal.
Mer info
Kontaktperson Özcan Yilmaz
Telefon 031-732 79 45
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 jan (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Göteborgs Spårvägar har satt Göteborg i rörelse sedan 1879. Med 145 miljoner resor per år är vi idag den största operatören av kollektivtrafik i Göteborgsregionen och den enda som kör både buss och spårvagn. Vi arbetar varje dag, året om för att ge våra resenärer en trygg och säker resa till jobb, skola och fritid.