Transportplanerare Beijer Hisings Backa

Transportplanerare Beijer Hisings Backa

Trivs du bra inom lager men saknar kundkontakt? Har du god erfarenhet av lagerarbete, innehar truckkörkort och är van att koordinera transporter? Beijer Byggmaterial söker nu sin nästa stjärna till att stärka transportlogistiken och teamet i Hisings Backa med. Ansök redan i dag och bli en del av team Beijer!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Som transportplanerare är du en spindel i nätet och du arbetar nära såväl kunder som lagersäljare på filial för att säkerställa bästa leverans och transport av byggmaterial från filialen. Rollen innebär mycket kundkontakt där du bemöter och hjälper våra privat- & företagskunder som besöker filialen och lagret. Arbetet innebär också plocka, lasta lossa varor vid in och utleveranser på brädgården samt i butiken.

Arbetsuppgifter:
  • Ansvara för kontakt med slutkund angående planering med transporter & önskemål
  • Ansvara för lastfyllnad samt optimering av transporter
  • Lasta och lossa varor
  • Ge professionella råd till kunder kring val och användning av produkter
  • Försäljning till företagskund och konsument
  • Ansvara för ut- och inleveranser samt att hämtorder blir plockade
  • Kontinuerligt se till att verksamheten inom avdelningen lever upp till kraven på ordning och reda, miljö och arbetsmiljö i samråd med lagerchef
  • Kontinuerligt effektivisera rutiner för avdelningen
Vi söker dig som

Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete och trivs med kundkontakt. Du har arbetat i liknande roll tidigare och erfarenhet av transportplanering. Som person är du driftig, serviceinriktad, ansvarsfull och inte rädd för att ta i. Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak där du kan bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Du är självständig, initiativrik och har god samarbetsförmåga. Du har förmågan att utveckla verksamheten så att Beijer Byggmaterial alltid är det bästa alternativet för våra kunder.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har körkort och truckkort. Erfarenhet från liknande tjänst och kunskap om byggmaterial ses som mycket meriterande.

Vi erbjuder dig

En fartfylld roll i ett företag med brinnande intresse för Beijers fortsatta framgång och i ett team som jobbar för att tillsammans nå våra mål. Lagerteamet består 11 personer och du rapporterar till lagerchefen. Rollen är dynamisk och där utvecklingsmöjligheterna finns för den intresserade. Tjänsten är på heltid med placeringsort Göteborg, Hisings Backa.

Välkommen med att skicka in din ansökan idag. Urval och intervjuer sker löpande och vi återkopplar till samtliga kandidater efter avslutad rekryteringsprocess.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Lager, Logistik
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://starkgroup.dk/
Sista ansökningsdag 5 mars 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordens största distributör och av byggmaterial. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark, Finland och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige och Saint-Gobain Building Distribution i Tyskland