Transportplanerare Beijer Göteborg, Hisings Backa

Transportplanerare Beijer Göteborg, Hisings Backa

Har du arbetat några år med lager och
försäljning men känner dig redo för nästa kliv? Nu söker Beijer Göteborg dig med intresse och ambition inom logistikplanering, försäljning, och problemlösning. Ta då denna chans, Beijer Göteborg söker nu dig. Se information nedan och skicka in din ansökan idag.

Som Transportplanerare på Beijer sitter du på en unik post. Du är spindeln i nätet och arbetar nära såväl kunder som lagersäljare på filial för att säkerställa bästa leverans och transport av byggmaterial från filialen i Göteborg

Arbetsuppgifter:
- Ansvara för
kontakt med slutkund angående planering med transporter & önskemål
- Ansvara för
lastfyllnad samt optimering av transporter
- Ge
professionella råd till kunder kring val och användning av produkter
- Försäljning
till företagskund och konsument
- Ansvara för
ut- och inleveranser samt att hämtorder blir plockade
- Kontinuerligt
se till att verksamheten inom avdelningen lever upp till kraven på ordning och reda, miljö och arbetsmiljö i samråd med lagerchef
- Kontinuerligt
effektivisera rutiner för avdelningen

Vem är du?
För denna roll och tjänst lägger vi stort fokus på personlig lämplighet. För att passa i rollen ser vi att du har ett starkt driv, ett lösningsorienterat sinne samt ett intresse för att maximera försäljningen gentemot kunder. Du behöver ha ett självständigt tänk, driva på processer och våga ta i där det behövs. Som person gillar du att koordinera, vara hjälpsam och sprida energi omkring dig. Som transportledare arbetar du dagligen tillsammans med lagerchefen, något som gör att vi sätter krav på ett teamtänk och god samarbetsförmåga. För att passa bra in i teamet tror vi även att du är målinriktad, strukturerad och positiv.

Har du erfarenhet ifrån en liknande roll inom transportplanering, inom lager eller försäljning anses detta mycket meriterande. Tidigare erfarenheter av arbete i skrymmande gods eller kunskaper i affärssystemet Trygg är även det ett plus i kanten. Vi ser också att du har truckkort. Vi välkomnar gärna kvinnliga sökande.

Vi erbjuder dig:
En utvecklande tjänst i ett
framgångsrikt företag som nu fortsätter sin offensiva satsning för framtiden.
Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Placeringsort Hisings Backa.

Om du vill arbeta i en organisation tillsammans med personer som har lika höga ambitioner att lyckas som du, tveka inte att söka! Välkommen med att skicka in din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande.

Har du frågor kring tjänsten eller processen kontakta Denise Nilsson, rekryterare
Beijer Byggmaterial.

Vi undanber oss kontakt ifrån rekryterings- och bemanningsföretag.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://starkgroup.dk/
Sista ansökningsdag 11 mars (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 68 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter nästan 6 miljarder SEK och har ca 1400 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i Stark Group som är den största återförsäljaren och distributören av byggmaterial i Norden. Sedan april 2018 ägs koncernen Stark Group av Lone Stars Funds som är ett av världens största riskkapitalbolag och är baserade i Texas.