TeamLeader till Bäckebol

TeamLeader till Bäckebol

Har du en
passion för försäljning, ledarskap samt hemelektronik. Då är det dig vi söker som vår avdelningschef till Bäckebol.

Arbetsbeskrivning
I rollen som Avdelningschef kommer du att ha personalansvar för ett team på ungefär 8-10 personer. Du är ansvarig för avdelningens prestationer, resultat och måluppfyllelse vilket innebär att du dagligen kommer att arbeta med att coacha, utveckla och följa upp personalen i deras arbete samt arbeta med försäljning av avdelningens produkter. I din roll ingår även att rekrytera personal, hantera lagerhållning, uppföljning samt visst arbete med inköp och marknadsföring.

Tillsammans med Varuhuschef, Administrativ chef och övriga Avdelningschefer utgör du varuhusets ledningsgrupp och rapporterar till Varuhuschefen.

Tjänsten är på heltid och en tillsvidaretjänst (vi tillämpar provanställning). Tillträde till tjänsten planeras enligt överenskommelse.

Vem är du?
För att lyckas i rollen behöver du vara ett aktivt och synligt bollplank för din personal för att kunna coacha och utveckla dem i deras roll. Vi tror att du antingen har erfarenhet från en ledande befattning inom detaljhandeln alternativt att du tidigare har arbetat inom detaljhandeln men för närvarande arbetar i ledande befattning i en annan bransch. Ledarskapet är en mycket viktigt del som vi lägger stor vikt vid, samtidigt som vi gärna ser att du även har en djup kunskap gällande det produktområde du kommer att arbeta inom.

Din ledarstil är teamorienterad, rak och öppen och du uppfattas som en naturlig och ödmjuk ledare. Du har ett gediget intresse för hemelektronik, en förmåga att delegera och en vilja att få människor omkring dig att växa och är inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar. Du är en högpresterare som drivs av utmaningar och av att uppnå mål. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning.

Vad kan Media Markt erbjuda dig?
Som Avdelningschef hos oss får du en spännande och utvecklande roll med stort eget ansvar. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv.

Vi som arbetar på Media Markt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.
Intervjuer sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Ansökan
Ansöker gör du genom att klicka på "Skicka ansökan" nedan.
För
frågor eller funderingar vänligen kontakta varuhuschefen Johan Bengtsson, bengtssonj@mediamarkt.se
Vi kommer
att begära utdrag ur polisens belastningsregister som en del i rekryteringsprocessen.

Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2018-10-31.
Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Elin Rehnlund
Telefon 0766-375990
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mediamarkt.se
Sista ansökningsdag 31 okt (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om MediaMarkt
Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus. Idag är vi 27 varuhus och en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden. Det är med glädje vi nu fortsätter att expandera då vi öpnnar varuhus 28 till hösten i Täby Centrum.
Vårt huvudkontor i Stockholm- Stocksund är en servicefunktion till våra varuhus.

MediaMarkts framgång grundar sig i vår passion för varje enskild kund. Vårt dagliga arbete genomsyras av att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare.

Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.

Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vill du ta steget och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen?