Svetshantlangare sökes av Göteborgs Spårvägar

Svetshantlangare sökes av Göteborgs Spårvägar

Affärsområde Banteknik ingår i koncernen Göteborgs Spårvägar AB och har över 100 års erfarenhet av bananläggningar. Hos oss finner du ett unikt paraply av samlad kunskap och kompetens. Våra 100 medarbetare jobbar dagligen intensivt med att besiktiga, anlägga, projektera och underhålla spårväg. Som svetshantlangare ingår du i produktionsavdelningen på Banteknik. Denna avdelning utför drift- och underhållsarbeten på spårnätet i Göteborg/Mölndal. Du kommer att ingå i ett lag med spårsvetsare och tillsammans utför ni underhållsarbeten, akut felavhjälpning och nybyggnad av spår och växlar. Detta kan vara till exempel spårbyte, lagning av växlar, påläggssvetsning och andra mindre driftarbeten där svetskompetens behövs. Vi söker dig som vill vara med och ta hand om Göteborgs stad. Du är van att arbeta tillsammans med kollegor och tar ansvar för att nå uppsatta mål. Periodvist är det ett stressigt arbete ute i trafikmiljön och det krävs ett engagerat medarbetarskap och en vilja att lösa uppgiften på utsatt tid. Du kommer till en framtidsbransch med en stabil arbetsgivare. Under lågsäsong/vintern arbetar vi mycket med utbildning och kompetensutveckling. För rätt person innebär tjänsten goda möjligheter att på sikt vidareutbildas till spårsvetsare. För anställning krävs medicinskt godkännande för BV-FS säkerhetstjänst samt godkänd drogtest. Vi erbjuder personlig utveckling, en stimulerande arbetsplats och gott kamratskap!

Kvalifikationer
* Teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande * B körkort * Utbildning inom svetsteknik * Utbildning och behörighet inom heta arbeten Erfarenhet: * Erfarenhet inom anläggning/byggarbeten * Erfarenhet inom spårteknik * Erfarenhet inom svetsteknik Kunskapskrav: * God förmåga att förstå svenska och kunna uttrycka sig i tal och skrift Övriga krav: * God fysik och Gott hälsotillstånd - medicinska krav enligt Transportstyrelsens föreskrifter (TSFS 2013:50) Kompetenser: * God flexibilitet * Hög samarbetsförmåga * Hög kvalitetsmedvetenhet Meriterande: * C körkort * Grundutbildning i banteknik från Järnvägsskolan i Ängelholm eller Vansbro, alternativt likvärdig utbildning * Trafikkontorets säkerhetsutbildning för arbete i spår (TRI) I vår rekryteringsprocess använder vi oss av webbaserade urvalstest, var därför extra observant på din e-post då det är så vi kontaktar dig.

Till annonsförsäljare och bemannings- och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Göteborgs spårvägar har upphandlade avtal.
Mer info
Kontaktperson Lars-Göran Nyholm
Telefon 031-732 10 11
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Göteborgs Spårvägar har satt Göteborg i rörelse sedan 1879. Med 145 miljoner resor per år är vi idag den största operatören av kollektivtrafik i Göteborgsregionen och den enda som kör både buss och spårvagn. Vi arbetar varje dag, året om för att ge våra resenärer en trygg och säker resa till jobb, skola och fritid.