Spårtekniker sökes av Göteborgs Spårvägar

Spårtekniker sökes av Göteborgs Spårvägar

Affärsområde Banteknik ingår i koncernen Göteborgs Spårvägar AB och har över 100 års erfarenhet av bananläggningar. Hos oss finner du ett unikt paraply av samlad kunskap och kompetens. Våra 100 medarbetare jobbar dagligen med att besiktiga, anlägga, projektera och underhålla spårväg. Som spårtekniker ingår du i produktionsavdelningen på Banteknik. Denna avdelning utför drift- och underhållsarbeten på spårnätet i Göteborg/Mölndal. Som spårtekniker ska du kunna medverka vid alla typer av arbete avseende spårväg och järnväg samt anläggningsarbete. Du kommer att delta i underhåll, akut felavhjälpning och nybyggnad av spår och växlar, exempelvis spårbyte, spårjustering, rörläggning, stensättning och beläggningsreparationer där alla arbeten utförs i Göteborgsområdet. Dina arbetsuppgifter kommer att vara många och varierande, där ett snabbt och vaket agerande är av yttersta vikt. Du får ett mångsidigt jobb i en utmanande och hektisk miljö där du kommer att ingå i ett team av duktiga och engagerade kollegor. Arbetet utförs ofta under nattetid och beredskap förekommer. Vi söker dig som är en servicemedveten och kreativ lagspelare. Du är van vid att arbeta i team tillsammans med dina kollegor och nå uppsatta mål. Periodvist är det ett stressigt arbete ute i trafikmiljön och det krävs ett engagerat medarbetarskap och en vilja att lösa uppgiften på utsatt tid. Du kommer till en framtidsbransch med en stabil arbetsgivare. Under lågsäsong/vintern arbetar vi mycket med utbildning och kompetensutveckling. För anställning krävs medicinskt godkännande för TV-FS säkerhetstjänst samt godkänd drogtest. Vi erbjuder personlig utveckling, en stimulerande arbetsplats och gott kamratskap!

Kvalifikationer
Utbildning: * Teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande * Utbildning inom spårteknik * B+C körkort Erfarenhet: * Erfarenhet inom spårteknik Kunskapskrav: * God förmåga att förstå svenska och kunna uttrycka sig i tal och skrift Övriga krav: * God fysik och Gott hälsotillstånd - medicinska krav enligt Transportstyrelsens föreskrifter (TSFS 2013:50) Kompetenser: * God flexibilitet * Hög samarbetsförmåga * Hög kvalitetsmedvetenhet Meriterande: * Utbildning/erfarenhet inom svetsteknik * Erfarenhet inom bygg/anläggning * Grundläggande utbildning i banteknik från Järnvägsskolan i Ängelholm eller Vansbro, alternativt annan likvärdig utbildning I vår rekryteringsprocess använder vi oss av webbaserade urvalstest, var därför extra observant på din e-post då det är så vi kontaktar dig.

Till annonsförsäljare och bemannings- och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Göteborgs spårvägar har upphandlade avtal.
Mer info
Kontaktperson Lars-Göran Nyholm
Telefon 031-732 10 11
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 juni (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Göteborgs Spårvägar har satt Göteborg i rörelse sedan 1879. Med 145 miljoner resor per år är vi idag den största operatören av kollektivtrafik i Göteborgsregionen och den enda som kör både buss och spårvagn. Vi arbetar varje dag, året om för att ge våra resenärer en trygg och säker resa till jobb, skola och fritid.