Spårsvetsare sökes av Göteborgs Spårvägar

Spårsvetsare sökes av Göteborgs Spårvägar

Affärsområde Banteknik ingår i koncernen Göteborgs Spårvägar AB och har över 100 års erfarenhet av bananläggningar. Hos oss finner du ett unikt paraply av samlad kunskap och kompetens. Våra 100 medarbetare jobbar dagligen med att besiktiga, anlägga, projektera och underhålla spårväg.

Som spårsvetsare på Banteknik ska du kunna medverka vid alla typer av arbete avseende spårväg och järnväg. Du kommer att delta i underhåll, akut felavhjälpning och nybyggnad av spår och växlar, exempelvis spårbyte, lagning av rälsbrott, påläggssvetsning och andra mindre driftarbeten där svetskompetens behövs. Dina arbetsuppgifter kommer att vara många och varierande, där ett snabbt och vaket agerande är av yttersta vikt. Du får ett mångsidigt jobb i en utmanande miljö där du kommer att ingå i ett team av duktiga och engagerade kollegor. Arbetet utförs ofta under nattetid och beredskap ingår efterhand i tjänsten.

Arbetet utför du i Göteborgsområdet.

Kvalifikationer
* Minst två års yrkeserfarenhet som svetsare
* Giltigt certifikat inom påläggssvets
* Teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande
* B-körkort (med avklarad prövotid)
* Goda kunskaper i svenska, tal & skrift
* Heta arbeten

Meriterande:
* Grundläggande utbildning i banteknik från Järnvägsskolan i Ängelholm eller Vansbro, alternativt annan likvärdig utbildning
* Giltigt certifikat inom formsvets
* TRI-utbildning
* C-körkort

Vi söker dig som är en servicemedveten och kreativ lagspelare. Du är van vid att arbeta i team tillsammans med dina kollegor och nå uppsatta mål. Periodvist är det ett stressigt arbete ute i trafikmiljön och det krävs ett engagerat medarbetarskap och en vilja att lösa uppgiften på utsatt tid. Du kommer till en framtidsbransch med en stabil arbetsgivare. Under lågsäsong/vintern arbetar vi mycket med utbildning och kompetensutveckling.

För anställning krävs medicinskt godkännande för TS-FS säkerhetstjänst samt godkänt drogtest.

Vi erbjuder personlig utveckling, en stimulerande arbetsplats och gott kamratskap!
Mer info
Kontaktperson Bill Sjögren
Telefon 031-732 10 93
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 feb (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Göteborgs Spårvägar har satt Göteborg i rörelse sedan 1879. Med 145 miljoner resor per år är vi idag den största operatören av kollektivtrafik i Göteborgsregionen och den enda som kör både buss och spårvagn. Vi arbetar varje dag, året om för att ge våra resenärer en trygg och säker resa till jobb, skola och fritid.