Sommarjobb; Renhållningsarbetare, renhållningsförare, chaufför, sopåkare

Om jobbet

Arbetet innebär: - insamling och transport av avfall, kompost och restavfall inom i och runtomkring Göteborg/Kungälv/Stenungsund - tillsyn och enklare underhåll av våra fordon - att på ett serviceinriktat sätt bemöta kunder för att upprätthålla goda relationer mellan kunderna och Renova Oftast arbetar du tillsammans med en kollega, men ensamarbete förekommer också. Arbetstiden är förlagd till dagtid, förmiddags- och eftermiddagspass, kvällar och/eller helger. Vilken arbetstid du får beror på vilken bil/rutt du blir placerad på. Detta avgörs i samråd med arbetsledningen.

Kvalifikationer
Du har: - C-körkort (C-kort) eller CE-körkort - YKB - digitalt färdskrivarkort - god kommunikations- och samarbetsförmåga - god datorvana - god fysik - miljöintresse Dessutom blir vi glada om du skulle ha: - ADR-behörighet - lokalkännedom i Göteborg/Kungälv/Stenungsund med omnejd - erfarenhet av och fallenhet för att ge god service Du behöver kunna prata svenska eftersom de flesta av våra kunder och dina arbetskamrater pratar svenska. Du behöver kunna läsa svenska eftersom alla våra instruktioner och säkerhetsföreskrifter är på svenska. Det är viktigt att du är en person som kan trivas hos oss och att dina arbetskamrater kan trivas med dig. Vi vet att vi behöver personer med olika erfarenheter i våra arbetslag. Vi vill därför ha medarbetare med olika ålder, kön och kultur. Vi hoppas att fler tjejer vill jobba med oss.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning med möjlighet till förlängning. Placering: Göteborg, Kungälv och Stenungsund. Omfattning: Heltid v 26-v 33. Eventuellt kan tillträde redan under våren vara möjligt. Löneform: Timlön alternativt månadslön
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Säsongsjobb
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
100
Yrkesområde
Transport & Logistik
Kontakt

Mejla eller ring Sandra Roos, 031-61 81 21

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 juni

Om arbetsplatsen

Renova är den ledande miljökoncernen i avfalls- och återvinningsbranschen i Västsverige. Vi erbjuder kundanpassade, konkurrenskraftiga och miljöriktiga tjänster och produkter inom återvinnings- och avfallsområdet. För att leda utvecklingen mot hållbar tillväxt är god arbetsmiljö, kundfokus, miljöhänsyn, god lönsamhet och ett aktivt förbättringsarbete viktiga förutsättningar. Vi är totalt ca 750 medarbetare. Vad erbjuder vi? Hos oss får du möjlighet till ett fritt arbete där du får använda både huvud och kropp. Du arbetar självständigt men är också del av en gemenskap som hjälper varandra när det behövs. Hos oss är du med och gör om samhället till ett hållbart kretsloppssamhälle. Du får tillgång till de förmåner Renova erbjuder, t ex friskvårdsbidrag, gym, gruppträning, massagefåtölj, subventionerat månadskort för kollektivtrafik med mera. För rätt person kan möjligheter till förlängd anställning finnas - både "fast" eller extra. Vi söker nu ett stort antal personer som är intresserade av att arbeta del- eller heltid i vår renhållningsverksamhet under sommarperioden v 26-v 33.