Signaltekniker sökes av Göteborgs Spårvägar

Signaltekniker sökes av Göteborgs Spårvägar

Banteknik är en verksamhet inom AE Teknik som ingår i koncernen Göteborgs Spårvägar AB, med över 100 års erfarenhet av bananläggningar. Banteknik besiktigar, anlägger, projekterar och underhåller spårväg. Som Signaltekniker utför du underhålls- och entreprenadarbeten av signalverksamhet på spåranläggningar i och utanför Göteborg. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består bla av nyinstallation, underhåll, förebyggande arbete och funktionskontroller av spårledningar/spårkretsar, elanläggningar samt nya signalsäkerhetsanläggningar. Vi söker dig som har erfarenhet från el-arbete antingen från spår/järnväg eller från bygg, fastighet, industri och anläggningsbranschen. Som person är du noggrann, kvalitets- och säkerhetmedeveten. Du har lätt för att samarbete med kollegor och bidrar till ett bra arbetsklimat. Arbete förekommer även på nattetid. Mest intensiva perioden är under sommaren. Under vintern satsar vi mycket på kompetenshöjande utbildningar. När erfarenhet har uppnåtts kommer beredskap att ingå i tjänsten. Eftersom arbetet sker i spårområdet är detta en säkerhetstjänst. Därmed krävs att du har mycket goda kunskaper i svenska; tal och skrift. För anställning krävs även medicinskt godkännande för TV-FS säkerhetstjänst samt godkänd drogtest.

Kvalifikationer
* Minst Gymnasieutbildning med inriktning el * Godkänd hälsoundersökning * B-Körkort (med avklarad prövotid) Meriterande * Arbetserfarenhet som signaltekniker * Banskolans eller motsvarande utbildning till Signaltekniker * Yrkeserfarenhet inom elbranschen * Erfarenhet av ställverk 59 * C-körkort * Goda IT-kunskaper * Goda kunskaper inom PLC Vi använder oss utav webbaserade urvalstest i vår rekryteringsprocess, var därför extra uppmärksam på din e-post då det är så vi kontaktar dig.

Till annonsförsäljare och bemannings- och rekryteringsföretag: Vi kan endast ta endast emot ansökningar via offentligajobb.se. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Göteborgs spårvägar har upphandlade avtal.
Mer info
Kontaktperson Erol Caglar
Telefon 031-732 11 67
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 nov (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Göteborgs Spårvägar har satt Göteborg i rörelse sedan 1879. Med 145 miljoner resor per år är vi idag den största operatören av kollektivtrafik i Göteborgsregionen och den enda som kör både buss och spårvagn. Vi arbetar varje dag, året om för att ge våra resenärer en trygg och säker resa till jobb, skola och fritid.