Serviceinriktad kundmottagare till Renovas fordonsverkstad

Serviceinriktad kundmottagare till Renovas fordonsverkstad

Vill vara med och utveckla Renovas fordonsverkstad? Nu söker vi en engagerad kundmottagare! Fordonsverkstaden är en del av Renovas Underhållsverkstad som består av Fordonsverkstad, Plåt- och Maskinverkstad, Teknisk support, Förråd-, Kärl-, Container- samt Depåverksamhet. Fordonsverkstaden är uppdelad på två orter, en i Göteborg och en i Kungälv. Den aktuella tjänsten är stationerad i Göteborg. Här bedrivs huvudsakligen service- och reparationsarbeten på lastbilar, entreprenadmaskiner, specialfordon och underhållsmaskiner till både interna och externa kunder samt teknisk support till övriga verksamheter inom Renova. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ta emot våra kunder, göra en första bedömning och felsökning, samt lägger upp arbetsordrar till verkstaden. Du skapar underlag för fortsatt reparationsarbete genom dialog med kunden, administration, samt dokumentation och uppföljning i våra system. I arbetet ingår också planering och bokning av besiktningar av Renovas bilpark, samt ansvar för kontroller och status av fordonsverkstadens lånebilar. Du kommer att ha daglig kontakt med arbetsledare för driften, samt bistå övriga avdelningar inom Renova med fordonsanknuten administration vid behov. Du kan också få komma att hjälpa till med enklare reparationer samt vid behov arbetsleda fordonsmekanikerna inom Underhållsverkstaden.

Kvalifikationer
- Vi vill att du har som lägst gymnasieutbildning, samt en djup teknisk kompetens vad gäller tunga fordon - Du bör ha några års erfarenhet från fordonsreparationsbranschen. - Goda kunskaper i administration och planering av arbete - Grundläggande kunskaper i engelska i tal och skrift - Goda kunskaper i Office-paketet (Word, Excel, Powerpoint) - C-körkort är meriterande Som person vill vi att du är serviceinriktad och har lätt för att sätta dig in i kundens behov och situation, vilket bidrar till att Fordonsverkstaden upplevs som en professionell och kunnig samarbetspartner både internt och externt. Du behöver vara en god organisatör och ha ordning och reda omkring dig. Arbetet innehåller många kontakter både internt och externt vilket kräver en god kommunikationsförmåga, lyhördhet och smidighet i umgänget med andra.

Som anställd på Renova är du inte bara en uppskattad medarbetare utan även en uppskattad samhällsmedarbetare då vi verkar för ett hållbart samhälle! Som anställd på Renova får du ta del av våra förmåner. Ett urval av dessa är: utbildning, karriärplanering och karriärutveckling; trevliga kollegor och trivselaktiviteter; subventionerad lunch; friskvårdsbidrag; gruppträning med instruktör på din arbetsplats samt ett välutrustat gym. Renova arbetar aktivt med jämställdhets- och mångfaldsfrågor och eftersträvar en jämn fördelning bland våra medarbetare avseende ålder, kön och etnisk bakgrund. Till dig som är försäljare eller bemannings- och rekryteringsföretag: Renova har upphandlade avtal via Göteborgs Stad. Vi undanber vänligen men bestämt direktkontakt med bemanningsföretag.
Mer info
Kontaktperson Niklas Nääs
Telefon 031-618455
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Försäljning, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 nov (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vi sätter värde på allt - för en hållbar morgondag! Som Västsveriges ledande aktör inom avfall och återvinning har vi en viktig roll att fylla. Vi bidrar till kretsloppet genom att återvinna avfall till energi och nya råvaror. Genom att aktivt satsa på forskning och utveckling tar vi också ansvar för framtiden. Allt vi gör på Renova bidrar till ett mer hållbart samhälle. Vårt uppdrag är att skapa affärsmässig samhällsnytta genom att ta ett långsiktigt ansvar för miljöriktig och kostnadseffektiv avfallshantering och återvinning. Vi är totalt ca 780 medarbetare inom koncernen och omsätter 1 180 miljoner kronor. Vi är certifierade enligt ISO 14001 (miljö), ISO 9001 (kvalitet) och OHSAS 18001 (arbetsmiljö). För mer information besök: www.renova.se Helhetsperspektiv, Engagemang, Tillsammans och Ansvar sammanfattar vårt förhållningssätt!