Serverings- och barpersonal till Göteborgs Stadsteater

Serverings- och barpersonal till Göteborgs Stadsteater

Vi söker nu extra serverings- och barpersonal till Stadsteaterns restaurang på Götaplatsen. Restaurangen ansvarar för all publikservice och publiksäkerhet därför förekommer uppgifter som garderob och att medverka vid utrymning av lokalerna. Du får en kort internutbildning för detta. Vad kan vi erbjuda dig? Tjänsten är en timavlönad anställning med tjänstgöring huvudsakligen under kvällar och helger. Vi har självklart avtalsenliga löner och kollektivavtal (Riksavtal mellan Svensk Scenkonst samt Teaterförbundet och Akademikerförbunden). Vi vill välkomna dig som vill ha ett fartfyllt jobb med möjlighet att utvecklas, till en engagerad arbetsplats i ständig utveckling. Tillsammans med teaterns övriga medarbetare blir du en del i ett arbete med målsättningen att skapa och förmedla kvalitativ teater som roar och engagerar, skapar debatt och eftertanke. Välkommen med din ansökan till Göteborgs Stadsteaters vackra restaurang som är både KRAV- och Svanenmärkt!

Kvalifikationer
För att arbeta som serveringspersonal hos oss behöver du ha minst två års arbetslivserfarenhet från restaurang med fullständiga rättigheter. Vi ser gärna att du också gått restaurangskola. Har du dessutom barerfarenhet ser vi det som meriterande. Personliga egenskaper: En förutsättning för att lyckas i arbetet är att du är utåtriktad, ansvarstagande och ser god service och ett gott bemötande som en självklarhet.

Göteborgs Stadsteater AB vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Då vi intervjuar löpande under ansökningsperioden ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Kontaktperson Sanna Havås
Telefon 031-7087091
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Göteborgs Stadsteater är en av landets största dramatiska teatrar. Verksamheten bedrivs i teaterhuset vid Götaplatsen och vid Backa Teater. Teatern är ett kommunalt bolag som ingår i koncernen Göteborgs Stadshus AB. Vårt mål är att erbjuda invånarna i Göteborgs Stad, Västra Götalandsregionen och övriga landet konstnärlig teater av hög kvalitet. Arbetet på teatern kännetecknas av ett nära samarbete över yrkesgränserna och med publiken i centrum.