Säljsupport Region Väst Beijer Byggmaterial

Säljsupport Region Väst Beijer Byggmaterial

På Beijer har vi ett gemensamt mål som alla anställda arbetar mot. Vi ska vara branschens överlägset bästa säljmotor. Beijer Region väst utökar därför sitt starka säljteam och söker nu dig som brinner för att bidra till en stärkt säljkraft genom en stöttande inhouse roll. Som Säljsupport fyller du en betydande funktion i att stötta befintliga säljare med uppgifter inom offerthantering, kontakt med kunder och stötta inom administration. Välkommen in med din ansökan!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Hantera inkommande samtal och sköta försäljningsdialog via telefon & mail.Följa upp och administrera varuflöde, beställning till leverans samt leveransbesked
  • Mängdberäkning samt logistikplanering ex. lägenhetsförpackningar
  • Offertstöd och offertuppföljning
  • Hantera eventuella reklamationer
Vad vi söker:

Vi söker dig som har erfarenhet av säljsupporterande arbete och drivs av att arbeta för att skapa den bästa kundupplevelsen. Du är van att hantera många ärenden parallellt och tycker att det höga tempot är en rolig del av arbetet. Du är dessutom affärsorienterad med ett starkt servicefokus, såväl internt mot dina kollegor som externt mot våra kunder. Som en del av ett team, motiveras du av att tillsammans arbeta för att ständigt tänka kvalité och utveckling av processer. Det krävs därför att du har ett självständigt driv där du tar ägandeskap för dina arbetsuppgifter och agerar noggrant & förtroendeingivande i detta. Erfarenhet från liknande tjänst och kunskap om byggmaterial ses som mycket meriterande.

Vi erbjuder dig:

En fartfylld roll i ett företag med brinnande intresse för Beijers fortsatta framgång.

Rollen är dynamisk och där utvecklingsmöjligheterna finns för den intresserade. Då vår bransch är snabb och händelserik säger du inte nej till dagliga utmaningar gällande alla de ärenden och behov våra kunder önskar.

Teamet:

Du kommer att ingå i ett team bestående av 15 medarbetare. Du rapporterar till regionsäljchef i region väst. Genom hög ambitionsnivå, högt tempo och med många skratt når vi tillsammans våra uppsatta mål. Den gemensamma motivatorn är att vi brinner för vår byggbransch och är oerhört stolta att tillhöra den största helägda bygghandelskedjan i Sverige!

Tjänsten:

Primärt fokus på att stötta våra regionsäljare samt regionens filialer. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort på regionssäljkontor i Hisings Backa. Start omgående eller så snart vi funnit rätt kandidat.

Välkommen med att skicka in din ansökan idag. Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://starkgroup.dk/
Sista ansökningsdag 4 nov 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Beijer Byggmaterial Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter nästan 7 miljarder SEK och har ca 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.