Säljare Varannan Helg Högsbo

Säljare Varannan Helg Högsbo

Älskar du Kundkontakt? Vill du jobba på en expansiv arbetsplats? Vill du jobba extra vid sidan av studier eller bara söker ett deltidsjobb?

Då kan det vara dig som vi behöver som helgextra på MediaMarkt Högsbo

Arbetsbeskrivning

I rollen kommer du i grund att arbeta varannan helg men även vid behov om möjligt. Din uppgift som säljare är att säkerställa att våra kunder får marknadens bästa bemötande samt att vara den guide som ser till att kunden får med sig rätt produkter hem. I denna roll kommer du att arbeta på alla våra säljavdelningar: Data, Foto, Spel, Film & Musik, Telecom, Tillbehör, TV & HiFi, vitvaror eller i vår Smartbar.Du kommer att ha ett stort ansvar att sälja både våra produkter och tjänster då helgerna kan vara väldigt intensiva. Det ska vara en upplevelse att handla på MediaMarkt. Därför arbetar vi inte med några "dummies" eller attrapper. Det innebär t.ex. att vi har riktiga surfplattor och mobiltelefoner framme i våra hyllor, de är givetvis laddade och påslagna. Allt för att våra kunder ska kunna trycka, testa och känna på våra produkter. Därför är det viktigt att du tillsammans med övriga medarbetare och din avdelningschef ser till att avdelningen alltid håller högsta klass vad gäller ordning, skyltning och varuexponering. Tjänsten är på Deltid och kommer att tillsättas så fort som möjligt.

Vem är du?

För att lyckas i rollen är du serviceinriktad, brinner för försäljning och tycker om att arbeta i team samt att uppnå mål genom samarbete. Vi tror att du har ett brinnande intresse för de produkter du kommer att sälja och du får gärna ha erfarenhet från försäljning inom detaljhandeln. Du har en utpräglad vilja och förmåga att ta ansvar och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Vi tror även att du är pigg, glad, initiativrik. Har du utbildning med inriktning mot Handel är detta meriterande.

Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?

Som Butikssäljare hos oss får du en rolig säljroll med stor möjlighet till utveckling. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv. Vi som bolag har givetvis kollektivavtal.

Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Är du intresserad?

Ansöker gör du genom att klicka på "Ansök nu" nedan. För frågor eller funderingar vänligen kontakta Ojala@mediamarkt.se

Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2020-01-31. Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi kommer att begära utdrag ur polisens belastningsregister som en del i rekryteringsprocessen.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.mediamarkt.se
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om MediaMarkt
Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, idag är vi 28 varuhus med en växande E-handel och är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden.
MediaMarkts framgång grundar sig i vår passion för varje enskild kund. Vårt dagliga arbete genomsyras av att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare.

Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.

Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vill du ta steget och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen?