Renova söker kommunikatör med inriktning på digital och grafisk produktion

Renova söker kommunikatör med inriktning på digital och grafisk produktion

Nu söker vi en kreativ och kunnig kommunikatör med inriktning mot digital och grafisk produktion. Tjänsten är ett vikariat under minst 1 år, med tillträde i februari 2019. Tjänsten är placerad på kommunikationsavdelningen som består av fem (sex med dig) personer. Kommunikationsavdelningen ansvarar för koncernens interna och externa kommunikation, inklusive marknadskommunikation, samt för Renovas utbildningsverksamhet. Som kommunikatör på Renova planerar och genomför du, självständigt eller tillsammans med andra, olika typer av kommunikationsaktiviteter. Du är vår visuella kreatör och grafiskt kunniga. Du är van att jobba från idéstadiet till färdigt original för bland annat webb, tryck, Office-paketet och sociala media. Du ansvarar för koncernens digitala kanaler, grafiska profil, producerar säljstödsmaterial, broschyrer, presentationer, annonser mm. Du ansvarar även för utveckling och expertstöd för publiceringsverktyg, film, bildhantering mm. Du deltar i det allmänna arbetet på avdelningen, vilket kan innebära många olika typer av arbetsuppgifter inom kommunikationsområdet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant utbildning och minst tre års erfarenhet inom kommunikation/media/marknadsföring/grafisk produktion. Du formulerar budskap väl, på svenska och engelska, i tal, skrift, bild och form. Vi ser gärna att du har erfarenhet av filmproduktion i alla delar, det vill säga filma/spela in samt redigering och publicering. Du har B-körkort. Som person är du utåtriktad, kreativ, ansvarsfull och självgående med egen drivkraft. I tjänsten kommer du ha många kontakter, både interna och externa, därför är det viktigt att du har ett nyfiket och utåtriktat förhållningssätt. Du är flexibel, har en god ton i kommunikationen och god samarbetsförmåga. Du har ett strukturerat arbetssätt och möter satta deadlines. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Som anställd på Renova är du inte bara en uppskattad medarbetare utan även en uppskattad samhällsmedarbetare då vi verkar för ett hållbart samhälle! Som anställd på Renova får du ta del av våra förmåner. Ett urval av dessa är: utbildning, karriärplanering och karriärutveckling; trevliga kollegor och trivselaktiviteter; subventionerad lunch; friskvårdsbidrag; gruppträning med instruktör på din arbetsplats samt ett välutrustat gym. Renova arbetar aktivt med jämställdhets- och mångfaldsfrågor och eftersträvar en jämn fördelning bland våra medarbetare avseende ålder, kön och etnisk bakgrund. Till dig som är försäljare eller bemannings- och rekryteringsföretag: Renova har upphandlade avtal via Göteborgs Stad. Vi undanber vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Kontaktperson Mimmi Lagergren
Telefon 031-618925
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 29 nov (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi sätter värde på allt - för en hållbar morgondag! Som Västsveriges ledande aktör inom avfall och återvinning har vi en viktig roll att fylla. Vi bidrar till kretsloppet genom att återvinna avfall till energi och nya råvaror. Genom att aktivt satsa på forskning och utveckling tar vi också ansvar för framtiden. Allt vi gör på Renova bidrar till ett mer hållbart samhälle. Vårt uppdrag är att skapa affärsmässig samhällsnytta genom att ta ett långsiktigt ansvar för miljöriktig och kostnadseffektiv avfallshantering och återvinning. Vi är totalt ca 780 medarbetare inom koncernen och omsätter 1 180 miljoner kronor. Vi är certifierade enligt ISO 14001 (miljö), ISO 9001 (kvalitet) och OHSAS 18001 (arbetsmiljö). För mer information besök: www.renova.se Helhetsperspektiv, Engagemang, Tillsammans och Ansvar sammanfattar vårt förhållningssätt!