Regional Sales Telecom, Göteborg

Regional Sales Telecom, Göteborg

Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, idag är vi 28 varuhus med en kraftigt växande E-handel och är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden. Vårt huvudkontor i Stockholm - Stocksund, är en service funktion till våra varuhus.

Är du en tävlingsmänniska med affärssinne samt gillar att lyfta både dig själv och andra mot högt uppsatta mål?

Då är det dig vi söker som Regional Sales Telecom.

Arbetsbeskrivning

Som Regional Sales Manager arbetar du självständigt och tar dig an dina arbetsuppgifter på ett effektivt, strukturerat och noggrant sätt.

Du har budgetansvar för samtliga varuhus abonnemangsförsäljning inom din region vilket du uppnår genom att aktivt coacha, stötta och visa ett indirekt ledarskap som speglar vår värdegrund. Coachning, ledarskap och uppföljning är dina viktigaste verktyg till framgång förutom den support huvudkontoret bistår med. Du har ansvaret för tolv (12) MediaMarkt varuhus med utgångspunkt i Göteborg.

Mer specifikt kommer du bland annat att:
  • Sätta mål och strategier för din region.
  • Säkerställa att regionen når sina uppsatta mål.
  • Uppföljning av försäljningen.
  • Aktivt coacha våra säljare & Senior Sales på daglig basis.
  • Vara delaktig i rekrytering av nya säljare inom regionen.
  • Utbilda nya och befintliga medarbetare inom försäljning inom regionen.
Vem är du?

För att passa in i rollen tror vi att du gillar att ta egna initiativ då du är engagerad, ambitiös och målinriktad. Du har relevant utbildning och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom Retail. Det är meriterande om du har tidigare ledarerfarenhet. Du har stort driv, mod och engagemang. Vi tror även att du har ett gott mått av sunt förnuft, prestigelöshet, är ärligt och lojal samt bidrar till att skapa gemenskap med ett öppet sinne, positivitet och social förmåga.

Du både skriver och talar svenska och engelska obehindrat samt har möjlighet att vara flexibel i ditt arbete då det blir mycket resor i tjänsten.

Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?

Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikmarknaden. Du blir en del av av en företagskultur som präglas av vår värdegrund där respekt och kundfokus är centrala delar. Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Är du intresserad?

Tjänsten är på heltid och tillsvidare med 6 månaders provanställning med placeringsort Göteborg. Start är omgående med respekt för eventuell uppsägningstid.

Enligt MediaMarkts policy genomför vi bakgrundkontroll på slutkandidat för samtliga rekryteringar.

För frågor eller funderingar, vänligen kontakta Jonas Vrethammar, Sales Manager Telecom, vrethammar@mediamarkt.se.

Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2019-11-29. Observera att urval sker fortlöpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Jonas Vrethammar
Telefon 0767 99 81 00
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Butik, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.mediamarkt.se
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om MediaMarkt
Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, idag är vi 28 varuhus med en växande E-handel och är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden.
MediaMarkts framgång grundar sig i vår passion för varje enskild kund. Vårt dagliga arbete genomsyras av att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare.

Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.

Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vill du ta steget och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen?