Projektledare sökes av Göteborgs Spårvägar

Projektledare sökes av Göteborgs Spårvägar

Affärsområde Banteknik ingår i koncernen Göteborgs Spårvägar AB och har över 100 års erfarenhet av bananläggningar. Hos oss finner du ett unikt paraply av samlad kunskap och kompetens. Våra 100 medarbetare jobbar dagligen med att besiktiga, anlägga, projektera och underhålla spårväg. Som projektledare ansvarar du för att ta fram handlingar och förutsättningar för såväl större som mindre projekt inom Bantekniks verksamhet. Du upprättar och följer upp tidplaner för resp. projekt men också för den övergripande planeringen och tillser att tillstånd, TA-planer, ekonomi/redovisning, kontakt med beställare, samt leverantörer hanteras på ett professionellt sätt. Efter utfört projekt ansvarar du för dokumentation, sammanställning och uppföljning görs. I rollen som Projektledare har du ett nära samarbete med avdelningschefer, gruppchefer, KMA och andra befattningar inom Banteknik. Vi söker dig som är en engagerad, driven, noggrann och resultatinriktad medarbetare. Du är van vid att arbeta i och leda projekt. Tillsammans med kollegor når Ni uppsatta mål och du har lätt för att samarbete och kommunicera med människor på olika nivåer. Du måste också ha en god analytisk förmåga, ett strukturerat arbetssätt, vara flexibel och kreativ samt kunna arbeta självständigt för att kunna utföra dina uppgifter på utsatt tid. För anställning krävs medicinskt godkännande för TS-FS säkerhetstjänst samt godkänd drogtest. Vi erbjuder personlig utveckling, en stimulerande arbetsplats och gott kamratskap!

Kvalifikationer
Utbildning: * Projektledarutbildning eller motsvarande Erfarenhet: * Projektledarerfarenhet inom bygg/anläggning * Minst 3-5 års erfarenhet inom Projektledning Kunskapskrav: * Mycket god administrativ förmåga * Mycket Kunskaper i Officepaketet * B-körkort (med avklarad prövotid) * God förmåga att förstå svenska och kunna uttrycka sig i tal och skrift Övriga krav: * God fysik och Gott hälsotillstånd - medicinska krav enligt Transportstyrelsens föreskrifter (TSFS 2013:50) Kompetenser: * God flexibilitet * Engagerad och driven * Hög samarbetsförmåga * Hög kvalitetsmedvetenhet Meriterande: * Eftergymnasialutbildning inom bygg/anläggning * Erfarenhet av arbetsledande roll inom anläggning/spårväg/järnvägsbranschen. * Ekonomisk utbildning/erfarenhet * Erfarenhet av kvalité, miljö och arbetsmiljöarbete. I vår rekryteringsprocess använder vi oss av webbaserade urvalstest, var därför extra observant på din e-post då det är så vi kontaktar dig.

Till annonsförsäljare och bemannings- och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Göteborgs spårvägar har upphandlade avtal.
Mer info
Kontaktperson Magnus Alhede
Telefon 031-732 10 58
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 sept (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Göteborgs Spårvägar har satt Göteborg i rörelse sedan 1879. Med 145 miljoner resor per år är vi idag den största operatören av kollektivtrafik i Göteborgsregionen och den enda som kör både buss och spårvagn. Vi arbetar varje dag, året om för att ge våra resenärer en trygg och säker resa till jobb, skola och fritid.