Mekaniker till Renovas verkstad

Mekaniker till Renovas verkstad

Som mekaniker på Renovas fordonsverkstad arbetar du med att utföra service och reparationer våra fordon. Vi arbetar bland annat med lastbilar, entreprenadmaskiner, underhållsmaskiner, gaturenhållningsfordon och specialfordon. Hos oss kommer du dagligen utmanas och utvecklas när du stöter på komplexa problem som kräver nya smarta lösningar. Du kommer att utföra underhåll på olika fordon som har elektriska, pneumatiska och hydrauliska system. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, uppmuntras till att fatta egna beslut och samarbetar tillsammans med kollegor för att hitta de smartaste lösningarna på komplexa byggnationer. Arbetet är utmanande, utvecklande och serviceinriktat. Vi har nära samarbete med auktoriserade märkesverkstäder, samt partnersavtal med Norba, Botek och NTM. Utbildning på de olika fordonstyperna sker löpande under anställningstiden.

Kvalifikationer
* Fordonsteknisk utbildning inom tunga fordon eller motsvarande är önskvärt * Några års erfarenhet av arbete med tunga fordon entreprenadmaskiner sedan tidigare är meriterande * Kunskaper i hydraulik, pneumatik, mekanik och svetsning är meriterande * Grundläggande datakunskap * C/CE-körkort, truckkort, traversutbildning samt heta arbeten är meriterande Dina egenskaper För att trivas som mekaniker hos oss gillar du att ta eget ansvar och hitta egna lösningar på problem som uppstår. Vi tror att du är serviceinriktad, ordningsam, självgående och utför reparationer med hög kvalitet. Du visar engagemang för både dina och teamets arbetsuppgifter samt är flexibel och har god kommunikationsförmåga.

Vi sätter värde på allt - för en hållbar morgondag! Som Västsveriges ledande aktör inom avfall och återvinning har vi en viktig roll att fylla. Vi bidrar till kretsloppet genom att återvinna avfall till energi och nya råvaror. Genom att aktivt satsa på forskning och utveckling tar vi också ansvar för framtiden. Allt vi gör på Renova bidrar till ett mer hållbart samhälle. Vårt uppdrag är att skapa affärsmässig samhällsnytta genom att ta ett långsiktigt ansvar för miljöriktig och kostnadseffektiv avfallshantering och återvinning. Vi är totalt ca 780 medarbetare inom koncernen och omsätter 1 180 miljoner kronor. Vi är certifierade enligt ISO 14001 (miljö), ISO 9001 (kvalitet) och OHSAS 18001 (arbetsmiljö). För mer information besök: www.renova.se Renova arbetar aktivt med jämställdhets- och mångfaldsfrågor och eftersträvar en jämn fördelning bland våra medarbetare avseende ålder, kön och etnisk bakgrund.
Mer info
Kontaktperson Niklas Nääs
Telefon 031-618455
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Renova har en fordonsverkstad för tunga fordon samt en plåt- och maskinverkstad för service och reparationer. Helhetsperspektiv, Engagemang, Tillsammans och Ansvar sammanfattar Renovas förhållningssätt! Nu söker vi drivna mekaniker till vår verkstad i Göteborg och i Kungälv!