Larmtekniker

Larmtekniker

Vi på serviceavdelningen ansvarar för tillsyn, reparation samt drift av områdena mark, byggnad och installationer över tid med god teknisk status och nöjda kunder. Detta uppnås genom ett nära samarbete med kund, förvaltningens övriga avdelningar samt andra
organisationer i staden. Avdelningen ansvarar för att genomförandet av besiktningar som myndigheter kräver samt bidrar till utvecklingen av energisparåtgärder. Vi utför de uppdrag som beställs av våra kunder.

Denna tjänst är placerad på område
Myndighetskrav, säkerhet och storkök, MSS.
Uppdraget för området är i huvudsak att arbeta med tillsyn & skötsel samt reparationer vid våra verksamheter. Det är vår uppgift att se till att alla är trygga i de fastigheterna vi förvaltar. Vi ser till att regelverk, lagar och krav från bland annat räddningstjänsten, försäkringsbolag och Göteborgs stad följs. För oss handlar det om att underhålla, utveckla och reparera viktiga delar så att verksamheten fungerar i de lokaler vi sköter om. Det finns rutiner som vi håller oss till, utifrån dessa ramar planerar du din egen tid. Arbetet är väldigt varierat och fritt, vi tror inte att det finns ett annat jobb inom området där du får arbeta med ett så stort antal olika fabrikat,
installationer, system som här.

Vem blir din chef?
Robert Peters är som ledare/chef tydlig och rak i sina budskap och förväntar sig engagemang och stort kundfokus utav sina medarbetare. Med Robert som chef arbetar du med frihet under ansvar. " -Mitt teknikintresse präglar mitt ledarskap och jag är lyhörd för utveckling inom området. Arbetsmiljön är något som jag känner är av stor betydelse, för mig är det viktigt att arbetsliv och privatliv harmoniserar."

Du får gärna se mer av mig på min LinkedIn profil; https://www.linkedin.com/in/robert-peters-1297085b/


Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning med inriktning mot el/tele/svagström eller har kompetenser som vi tycker är likvärdiga. Du bör ha arbetat ett par år med liknande arbetsuppgifter. Vi ser det som starkt meriterande om du har erfarenhet av lås och passagesystem.
Vi söker medarbetare med hjärtat på rätt ställe! Som person är du utåtriktad och kan jobba självständigt. Du kommer arbeta nära dina kollegor vilket innebär att god samarbetsförmåga är något vi värdesätter. Vidare får du gärna vara
drivande och handlingskraftig. För denna tjänst behöver du ha B- körkort

Vi erbjuder en arbetsplats i utveckling och med framåtanda. Våra medarbetare har breda och varierade kompetenser. Vi arbetar i trevliga lokaler och erbjuder medarbetarförmåner såsom flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag och cykel förmåner. Vi på Lokalförvaltningen arbetar för ett "Hållbart arbetsliv". Med detta menar vi att du skall kunna kombinera ett spännande och givande yrkesliv med ett hållbart och rikt liv utanför arbetet.

Vi strävar efter att ha en jämn fördelning mellan kvinnor och män och en spridning när det gäller ålder på enheten. Vi vill att våra arbetsplatser ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson Robert Peters
Telefon 031 365 02 50
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 okt (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lokalförvaltningen är en av Göteborgs Stads fastighetsorganisationer och en av Sveriges största offentliga fastighetsförvaltare med lokalytor på över två miljoner kvadratmeter. Vår vision är att vara en ledande byggherre och fastighetsförvaltare med göteborgarnas bästa för ögonen. Att vistas i en miljö där man mår bra är en självklar rätt vare sig man är två, trettio eller nittio år - våra drygt 440 medarbetare bygger och förvaltar miljöer att utvecklas, trivas och åldras i. Vårt uppdrag är att bygga, anpassa och förvalta bland annat skolor, förskolor, äldreboenden och boenden med särskild service. Arbetet sker i nära samarbete med våra kunder. Besök gärna http://www.goteborg.se/lokalforvaltningen