Lagersäljare (dagtid) Beijer Göteborg

Lagersäljare (dagtid) Beijer Göteborg

Trivs du bra inom lager men saknar
kundkontakt? Då har du hittat rätt. Beijer Byggmaterial söker nu dig till att stärka teamet i Göteborg. Vi välkomnar dig till en fartfylld vardag där ambition och effektivitet blandas med kvalitetstänk och samarbetsvänliga kollegor & kunder. Har du god erfarenhet av lagerarbete och innehar truckkörkort är denna tjänst något för dig! Skicka in din ansökan idag för att bli del av Beijers team i Göteborg.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Som lagersäljare arbetar du huvudsakligen på brädgården med lagerplock under dagtid. Arbetstiderna kommer att vara rullande schema måndag-fredag och samt 1 lördag i månaden. Rollen innebär mycket kundkontakt där du som lagersäljare bemöter och hjälper våra privat-
& företagskunder som besöker filialen och lagret. Det kan bland annat innebära att mäta det kunden har lastat eller fått hjälp med att lasta. I arbetet ingår det även att lasta och lossa gods från lastbilar.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete och trivs med kundkontakt.
Som person är du driftig, serviceinriktad, ansvarsfull och inte rädd för att ta i. Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak där du kan bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Du är självständig, initiativrik och har god samarbetsförmåga. Du har förmågan att utveckla verksamheten så att Beijer Byggmaterial alltid är det bästa alternativet för våra kunder.

För att vara aktuell för
tjänsten ser vi att du har körkort och truckkort. Erfarenhet från liknande tjänst och kunskap om byggmaterial ses som mycket meriterande.

Vi erbjuder dig
En fartfylld roll i ett företag med brinnande intresse för Beijers fortsatta framgång och i ett team som jobbar för att tillsammans nå våra mål. Rollen är dynamisk och där utvecklingsmöjligheterna finns för den intresserade. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Göteborg, Hisings backa.

Välkommen med att skicka in din ansökan idag. Urval och intervjuer sker löpande. För frågor om tjänsten eller processen, kontakta Denise Nilsson, rekryterare Beijer Byggmaterial på 075-2412149.

Sökord: Lagersäljare, lager, lagerarbete, varuplock, truck, kundvård, kundkontakt, brädgård, Sales assistant warehouse, retail, byggmaterial, Västra Götaland, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://starkgroup.dk/
Sista ansökningsdag 29 apr 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 68 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter nästan 6 miljarder SEK och har ca 1400 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i Stark Group som är den största återförsäljaren och distributören av byggmaterial i Norden. Sedan april 2018 ägs koncernen Stark Group av Lone Stars Funds som är ett av världens största riskkapitalbolag och är baserade i Texas.