Informatörer sökes av Göteborgs Spårvägar

Informatörer sökes av Göteborgs Spårvägar

Vill du hjälpa våra resenärer att hitta rätt? Vill du vara den som är på plats där det händer! Då är detta rätt arbetsplats för dig! Vi finns på plats vid events, trafikomläggningar och stora scenarion som påverkar de flesta av oss. Som informatör arbetar du ute på stan i direkt kontakt med resenärerna och blir därmed en viktig del av Västtrafiks varumärke. Informatörsuppdraget sträcker sig över hela Västra Götaland. Vi arbetar uppsökande och vill att du skall vara självständig och initiativtagande i ditt möte med kunden. Dina uppdrag kan variera men består huvudsakligen av nedanstående arbetsuppgifter: * På ett serviceinriktat sätt informera om taxor och färdvägar samt förändringar i kollektivtrafiken vid evenemang och trafikomläggningar på berörda platser * Bevaka planerade och akuta händelser i trafiken för att informera resenärer * Löpande lägesrapportering vid kommunikation med bl.a. Trafiksamordnare/ledare Titta gärna på klippet för mer information https://www.youtube.com/watch?v=2hiyVPDL3gE Arbetsbeskrivning: Trafikantservice innefattas av 7 enheter med olika uppdrag. Vi arbetar på uppdrag av Västtrafik och har som målsättning att ge resenärerna god service samt göra resandet med kollektivtrafiken tryggt och bekvämt. Vi sätter medarbetarskapet i fokus och vi söker dig som motiveras av att få ta ett gemensamt ansvar för verksamhetens resultat och utveckling samt agerar som god ambassadör för koncernen i alla sammanhang. Du kommer att ingå i vår resurspool som timavlönad. Vi söker dig som vill ha en timanställning som kan förlängas samt utökas till del- eller heltidsarbete över vissa perioder, med goda karriärmöjligheter inom fler utav våra enheter. Arbetstiderna varierar med både tidiga morgnar, kvällar, nätter och helger varför det är viktigt att du är flexibel och kan, utöver planerat schema, rycka in med kort varsel. Arbetet är inte väderberoende.

Kvalifikationer
* Gymnasiekompetens * Erfarenhet av att informera och bemöta människor på ett professionellt sätt * Erfarenhet av kundservice * Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, övriga språk meriterande * God fysik, då jobbet är rörligt Vi fäster stor vikt vid att du är serviceinriktad samt har ett naturligt intresse för människor och en positiv människosyn. Är lyhörd för resenärernas behov, gillar att lösa problem samt har god kommunikativ förmåga och kan behålla lugnet i pressade situationer. Du är självständig och initiativtagande och kan arbeta självständigt såväl som i grupp. I vårt rekryteringsarbete strävar vi efter en jämn könsfördelning och mångfald vad gäller ålder, intressen, personligheter, etnisk och kulturell bakgrund. Välkommen med din ansökan! Göteborgs Spårvägar använder sig utav webbaserade urvalstester i rekryteringen. Var därför extra observant på din e-post då det är så vi kontaktar dig.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem, offentligajobb.se Till annonsförsäljare och bemannings- och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Göteborgs spårvägar har upphandlade avtal.
Mer info
Kontaktperson Jenny Larsson
Telefon 031-7321213
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 jan (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Göteborgs Spårvägar har satt Göteborg i rörelse sedan 1879. Med 145 miljoner resor per år är vi idag den största operatören av kollektivtrafik i Göteborgsregionen och den enda som kör både buss och spårvagn. Vi arbetar varje dag, året om för att ge våra resenärer en trygg och säker resa till jobb, skola och fritid.