Chaufförer renhållare för sommarjobb med möjlighet till förlängning

Chaufförer renhållare för sommarjobb med möjlighet till förlängning

Vill du arbeta för oss i sommar? För rätt person med C-kort och YKB finns också möjlighet till fast anställning eller förlängning. Det finns även en möjlighet att få jobb om du endast innehar B-kort. Nu söker vi ett stort antal personer som är intresserade av att arbeta med vår renhållningsverksamhet under sommarperioden 2018. Vad erbjuder vi? När du jobbar på Renova bidrar du till ett hållbart kretsloppssamhälle. Välkommen till en bransch med olika fordonstyper, som till exempel baklastande fordon, lastväxlare, liftdumper, slamsugare och kranbil. Hos oss får du en möjlighet till ett fritt arbete, där du får röra dig och planera din dag. Du arbetar självständigt men är också del av en gemenskap som hjälps åt när det behövs. För oss är det viktigt att du trivs på din arbetsplats och att kollegorna trivs tillsammans. Du får tillgång till Renovas personalförmåner som friskvårdsbidrag, gym, gruppträning, massagefåtölj med mera. Arbetet innebär: - Insamling och transport av olika typer av avfall såsom matavfall, restavfall, olika typer av återvinning med mera, i och omkring Göteborg, Kungälv, Stenungsund, Lerum, Partille, Härryda och Tjörn. -Tillsyn och enklare underhåll av våra fordon. -Att på ett serviceinriktat sätt bemöta kunder för att upprätthålla goda relationer mellan kunderna och Renova. När du har fått utbildning för det som du ska arbeta med, så arbetar du antingen ensam eller tillsammans med en kollega. Arbetstiden är förlagd till dagtid, eller dag- och kvällspass, kvällar och/eller helger. Vilken arbetstid du får beror på vilken bil och rutt du blir placerad på. Detta beslutas tillsammans med arbetsledningen.

Kvalifikationer
* C-kort * YKB * God kommunikations- och samarbetsförmåga * God fysik * Miljöintresse Arbetet kräver goda kunskaper i svenska i både tal och skrift eftersom du kommer att kommunicera med kunder och kollegor. Instruktioner och säkerhetsföreskrifter är på svenska. Det är meriterande om du har: * ADR- behörighet, eftersom en del körningar och lastbilar kräver detta. * CE-kort * Digitalt färdskrivarkort * God datorvana * Lokalkännedom i Göteborg, Kungälv, Stenungsund, Lerum, Partille, Härryda och Tjörn. * Erfarenhet av, och intresse för, att ge en god service. Renova arbetar aktivt med jämställdhets- och mångfaldsfrågor och eftersträvar en jämn fördelning bland våra medarbetare avseende ålder, kön och etnisk bakgrund.
Mer info
Kontaktperson Jeanette Andersson
Telefon 031-618717
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Renova är Västsveriges ledande miljöföretag inom avfall och återvinning. Vårt uppdrag är att tillsammans med våra tio ägarkommuner ta ett långsiktigt ansvar när det gäller avfall och återvinning. Vi ska leverera affärsmässig samhällsnytta och aktivt medverka till en hållbar utveckling i vår ägarregion. Koncernen består av två bolag: Renova AB, som arbetar med ägarkommunernas direkttilldelade uppdrag och Renova Miljö AB, som konkurrerar med andra företag om uppdrag från företag, verksamheter och kommuner. Vi är totalt ca 780 medarbetare inom koncernen och omsätter 1 180 miljoner kronor. Vi är certifierade enligt ISO 14001 (miljö), ISO 9001 (kvalitet) och OHSAS 18001 (arbetsmiljö). För mer information besök: www.renova.se